WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0685 0.13%
EURO 38,0660 -0.03%
ALTIN 2.830,840,08
BITCOIN 21490044,49%
Siyasilerden 30 Ağustos Paylaşımları

Siyasilerden 30 Ağustos Paylaşımları

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla siyasiler sosyal medya hesaplarından mesajlar yayımladı. Milli birlik vurgusu yapılan mesajlarda Atatürk ve şehitlerimiz anıldı.

30 Ağustos 2024 13:04
Siyasilerden 30 Ağustos Paylaşımları
0

BEĞENDİM

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj paylaştı.

Kurtulmuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30 Ağustos; vatanı, bayrağı, istikbâli için hiç düşünmeden “Ya İstiklâl Ya Ölüm” diyerek öne atılanların yazdığı bir destandır.

30 Ağustos; bizler için vatan aşkıyla yeniden doğuşun, bu topraklarda ebediyen özgürce varoluşun günüdür. Zaferimiz kutlu olsun…

Allah’a hamdolsun ki tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen milletimizin bir asır önce tüm dünyaya gösterdiği bu onurlu duruş, bugün yine yegâne dayanağımız ve ilham kaynağımızdır.

30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümünde, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve ezelden ebede bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum.”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, şu ifadeleri kullandı:

“Kurtuluş mücadelemizin, bağımsızlığa, Cumhuriyete ve demokrasiye ulaşmasını mümkün kılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, şu ifadeleri kullandı:

“VATANIN GERİ ADIMI OLAMAZ…
TÜRK MİLLETİNDEN TAVİZ SÖZ EDİLEMEZ…

Malazgirt Zaferi’nin 953’üncü yıl dönümünde büyük ecdadımız Sultan Alparslan’ı, kutlu neferlerini, Büyük Taarruz’un 102’nci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli Mücadele kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi saygıyla, şükranla, rahmetle anıyorum. Rabbim hepsinden razı olsun diyorum.”

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük nişanesi olan 30 Ağustos Zaferi, zorluklar içinde yazılan bir destanın ve milli birlik ruhumuzun en güçlü ifadesidir. O günkü azim ve inançla, bugün de yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. #30AğustosZaferBayramı’mız kutlu olsun.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettikleri gibi:

‘’Türk Milleti, yüzyıllardan beri hür ve bağımsız yaşamış ve istiklâli, yaşamanın gereği saymış bir milletin kahraman evlatlarıdır. Bu millet, istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır!’’

30 Ağustos Zaferi’miz Aziz Milletimizin ilelebet hür ve bağımsız yaşayacağının çelikleşmiş bir ifadesidir.

Bu zafer ülkemizin temel harcıdır. Eldeki bayrak, dildeki vatandır

İstiklâl Destanımızın büyük bir zaferle taçlandığı 30 Ağustos’u 102 yıldır aynı inançla, aynı coşkuyla kutluyoruz.

Başta Gazi Mustafa Kemal #Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna fedayı can eyleyen şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 102. yılı kutlu olsun”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30 Ağustos, hiçbir zaman esareti kabul etmeyen aziz milletimizin istiklal ve istikbalinden asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya gösteren kahramanlık destanıdır.

Vatanımızdan, bayrağımızdan, özgürlüğümüzden, birlik ve beraberliğimizden asla ödün vermeden, daha güçlü ve büyük Türkiye’yi inşa etmeyi sürdüreceğiz.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

Büyük zaferimizin 102. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Ticaret Bakanı Ömer Bolat

Ticaret bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

Aziz milletimizin topyekûn destansı direnişiyle kazanılan, hürriyet ve bağımsızlık mücadelemizin nişanesi olan bu kutlu zaferin 102. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve bugünleri görmeye ömrü vefa etmemiş tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

World of Türkiye haberlerini ziyaret edin

Cengiz Han Erdoğan

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.