WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0566 0.1%
EURO 38,0826 0.03%
ALTIN 2.833,440,17
BITCOIN 21413684,35%
Bergen filmi izle! Erdal Beşikçioğlu Bergen filmi 2016 full HD İZLE! Bergen hangi kanalda?

Bergen filmi izle! Erdal Beşikçioğlu Bergen filmi 2016 full HD İZLE! Bergen hangi kanalda?

Bergen filminde, 30 yaşında hayatını kaybeden arabesk müziğin efsane ismi Belgin Sarılmışer'in (Bergen) trajik yaşam öyküsü anlatılıyor. Kadına yönelik şiddete ışık tutan bu film, 27 Ağustos 2024'te ATV'de yayınlanacak.

27 Ağustos 2024 21:14
Bergen filmi izle! Erdal Beşikçioğlu Bergen filmi 2016 full HD İZLE! Bergen hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

Bergen filmi izle! Sanat dünyasının yıldızlarından biri olan Bergen’in trajik hayatı, nihayet 27 Ağustos 2024 tarihinde ATV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. ‘Bergen’ filmi, şarkıcı Belgin Sarılmışer’in yaşam öyküsünü mercek altına alıyor ve Türkiye’de kadına yönelik şiddetin ağır sonuçlarını gözler önüne seriyor.

Bergen filmi konusu: Arabeskin Kraliçesi Bergen’in Zorlu Yaşam Yolculuğu

1959 yılında Mersin’de doğan Belgin, yedi çocuklu bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya gelir. Erken yaşlarda anne-baba ayrılığının acısını derinden hisseden Belgin, Ankara’da annesinin yanında büyür. Bergen filmi izle! Ancak babasızlığın bıraktığı derin boşluk, onun hayatında iz bırakır. Konservatuara girme başarısıyla yeni ufuklar açılan Belgin, ilk aşkı Abdullah’tan ayrılmasıyla hayal kırıklığı yaşar. Fakat bu durum onun azim ve kararlılığını kıramaz.

Ankara’nın ünlü Feyman Kulüp’te keşfedilen Belgin, bir anda Bergen adıyla arabesk müziğin yıldızı haline gelir. Ne var ki, zamanın koşulları gereği bir süreliğine Adana’ya gitmek zorunda kalır. Burada karşılaştığı Halis Serbest ile evlenen Bergen, bu evliliğin kâbusa dönüşeceğinden henüz habersizdir.

Manipüle Edilen Bir Yıldızın Çaresiz Sonu

Halis Serbest’in şiddet dolu ve tehdit içeren davranışları, Bergen’in yaşamını kabusa çevirir. Bir gün yüzüne kezzap atılması sonucu bir gözünü kaybeden Bergen, bu trajediye rağmen sahnelere geri döner. Şöhreti ve müzik yeteneğiyle Türkiye çapında tanınan bir sanatçı haline gelir. Ancak Halis Serbest’in tehditleri ve tacizleri hiçbir zaman son bulmaz.

Sonunda bir yolculuk sırasında silahlı saldırıya uğrayan Bergen, annesinin de ağır yaralanmasıyla hayatını kaybeder. Henüz 30 yaşındayken trajik bir şekilde öldürülen Bergen, “Acıların Kadını” olarak hafızalara kazınır. Filmin ana teması, kadına yönelik şiddetin yıkıcı sonuçlarını vurgulamaktadır.

Bergen filmi izle! Erdal Beşikçioğlu Bergen filmi 2016 full HD İZLE! Bergen hangi kanalda?

bergen-filmi-izle-erdal-besikcioglu-bergen-filmi-2016-full-hd-izle-bergen-hangi-kanalda

Bergen filmi Güçlü Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çeken Bir Sinema Şöleni

‘Bergen’ filmi, başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip. Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı Bergen rolü, seyircilerin beğenisini kazanırken, Erdal Beşikçioğlu’nun Halis Serbest karakteri de filmin en çarpıcı unsurlarından biri olarak öne çıkıyor. Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez gibi deneyimli isimler de filmin güçlü oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisi oturuyor. Senaryoyu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt kaleme alırken, filmin müzikleri ise Mazlum Çimen tarafından bestelenmiş. Yapımcılığını Orchestra Content ve Mine Şengöz üstleniyor.

Filmin çekimleri İstanbul, Ankara ve Mersin’de gerçekleştirilirken, Beykoz Kundura Fabrikası da önemli mekânlardan biri olarak öne çıkıyor.

Bergen Filmi: Kadın Cinayetlerine Işık Tutan Bir Başyapıt

‘Bergen’ filmi, arabeskin efsane ismi Belgin Sarılmışer’in acılı ve trajik yaşam öyküsünü perdede canlandırıyor. Seyircileri, kadına yönelik şiddetin yıkıcı etkilerini yüzleştiren bu film, günümüzde dahi devam eden bu sorunun çözümüne katkı sağlayacak.

Farah Zeynep Abdullah’ın güçlü performansı, Erdal Beşikçioğlu’nun ikna edici oyunculuğu ve filmin genel atmosferi, izleyicileri derinden etkileyecek. Ayrıca filmin müzikleri de Mazlum Çimen’in başarılı işçiliğiyle dikkat çekiyor.

Bergen Filmi Ne Zaman, Saat kaçta?

Bergen filmi, 27 Ağustos 2024 tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında yayınlanacak. Kadın cinayetleriyle mücadele konusunda farkındalık oluşturacak bu yapım, sanat dünyasının acılı bir yıldızının yaşam hikayesini benzersiz bir şekilde perdeye aktarıyor.

Yerli ve yabancı film dizi yeni bölümleri, fragman ve videoları hakkında merak edilenler ve daha fazlası için tıklayın…

Son dakika haberleri, GündemEkonomiDünyaSağlıkSpor haberleri World of Türkiye ayrıcalığını yaşayın. Sitemizi ziyaret etmek için tıklayın

Magazin haberleri için tıklayınız!

Bergen filmi fragmanı

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.