WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0953 0.19%
EURO 38,0775 0.03%
ALTIN 2.834,070,18
BITCOIN 21424353,92%
Aydemir Akbaş Kanser mi, Öldü mü, Yoğun Bakımda mı, Yaşıyor mu? Aydemir Akbaş’ın Sağlık Durumu Nasıl?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Aydemir Akbaş Kanser mi, Öldü mü, Yoğun Bakımda mı, Yaşıyor mu? Aydemir Akbaş’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Aydemir Akbaş Kanser mi, Öldü mü, Yoğun Bakımda mı, Yaşıyor mu? Aydemir Akbaş’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan ve uzun süredir kanserle mücadele eden ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, evinde baygın halde bulunmasının ardından hastaneye kaldırıldı. 88 yaşındaki oyuncunun yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Bu gelişme sonrası, Aydemir Akbaş’ın sağlık durumu merak konusu oldu.

16 Ağustos 2024 09:37
Aydemir Akbaş Kanser mi, Öldü mü, Yoğun Bakımda mı, Yaşıyor mu? Aydemir Akbaş’ın Sağlık Durumu Nasıl?
0

BEĞENDİM

88 yaşındaki oyuncu Aydemir Akbaş’ın sağlık durumuna ilişkin endişeler artıyor. Uzun süredir kanserle mücadele eden Akbaş’ın, yakın dostu İbrahim Tatlıses tarafından yapılan açıklamada yoğun bakımda olduğu ve sevenlerinden dua beklediği belirtildi. Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda… Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum. Saygılarımla…” ifadelerini kullandı.

Aydemir Akbaş’ın Son Durumu Ne?

Aydemir Akbaş’ın menajerliğini yapan Özgür Aksoy, ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Aksoy, Akbaş’ı evinde baygın bulduklarını ve hızlı bir şekilde hastaneye yetiştirdiklerini söyledi. Akbaş’ın tansiyonunun 7’ye düştüğünü, oksijen seviyesinin 82 olduğunu ve ateşinin 39 dereceye çıktığını belirten Aksoy, “Durumu şu anda kötü görünüyor. Sevenlerinden dua bekliyor” dedi.

Aydemir Akbaş kimdir?

Aydemir Akbaş, 3 Mart 1936 tarihinde İstanbul’da doğdu. Sinema oyuncusu, yönetmeni ve senaryo yazarı olarak tanınan Akbaş, kariyerine tiyatroda başladı ve ardından sinema dünyasında büyük başarılara imza attı. Akbaş, Yeşilçam döneminde 127 filmde rol aldı, 8 filmin yönetmenliğini yaptı ve 33 filmin senaryosunu yazdı. Son olarak “Kolpaçino” ve “Kutsal Damacana 2: İt Men” filmlerinde rol aldı.

Magazin haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.