WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,071,02
BITCOIN 21528705,64%
CANLI HD İZLE Başakşehir Saburtola Maçı TRT SPOR,Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle Şifresiz 15 Ağustos 2024
  • World of Türkiye
  • Spor
  • CANLI HD İZLE Başakşehir Saburtola Maçı TRT SPOR,Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle Şifresiz 15 Ağustos 2024

CANLI HD İZLE Başakşehir Saburtola Maçı TRT SPOR,Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle Şifresiz 15 Ağustos 2024

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Iberia ile rövanş maçına çıkıyor. 20:45'te başlayacak bu kritik mücadele TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Başakşehir, tur atlamak için sahada!

15 Ağustos 2024 19:33
CANLI HD İZLE Başakşehir Saburtola Maçı TRT SPOR,Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle Şifresiz 15 Ağustos 2024
0

BEĞENDİM

CANLI HD İZLE Başakşehir Saburtola Maçı TRT SPOR! Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında kendi sahasında Gürcistan temsilcisi Iberia ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta elde ettiği 1-0’lık avantajı koruyarak tur atlamayı hedefleyen Başakşehir, taraftarının desteğiyle sahaya çıkacak.

Başakşehir Saburtola maçı ne zaman, saat kaçta?

Başakşehir Saburtola maçı bu akşam 20:45’te Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda başlayacak ve TRT Spor‘dan canlı olarak yayınlanacak. CANLI HD İZLE Başakşehir Saburtola Maçı TRT SPOR!

Başakşehir Iberia maçı Hakemleri ve Detaylar

Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Pawel Raczkowski yönetecek. Yardımcılıklarını ise Radoslaw Siejka ve Adam Kupsik üstlenecek. Başakşehir, bu maçta her türlü galibiyet veya beraberlik durumunda turu geçecek. Ancak, 90 dakikanın sonunda tek farklı mağlubiyet durumunda uzatmalara gidilecek. Skorun uzatmalarda da değişmemesi halinde, turu geçen ekip seri penaltı atışlarıyla belirlenecek.

Başakşehir’in Avrupa Macerası

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında oynayacağı Iberia Tiflis karşılaşmasıyla Avrupa kupalarındaki 54. maçına çıkacak. Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne kadar 20 galibiyet, 12 beraberlik ve 21 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 78 gol atan Başakşehir, kalesinde 76 gol gördü.

Başakşehir Iberia maçını ŞİFRESİZ donmadan CANLI İZLE, TRT SPOR CANLI YAYIN TV Başakşehir Iberia maçı ne zaman?

Teknik Direktör Çağdaş Atan ile Başarıya

Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde Avrupa kupalarında dördüncü sınavını verecek. Atan yönetiminde oynadığı üç maçı da kazanan İstanbul ekibi, bu süreçte 11 gol atarken sadece 1 gol yedi. İlk maçta San Marino ekibi La Fiorita’yı İstanbul’da 6-1 ve deplasmanda 4-0 mağlup eden Başakşehir, Gürcistan’da Iberia Tiflis’i 1-0 yenerek avantaj elde etti.

İç Sahada 27. Maç

Başakşehir, Iberia Tiflis mücadelesiyle Avrupa kupalarında 27. iç saha maçını oynayacak. İstanbul ekibi, evinde oynadığı 26 maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 41 kez havalandıran Başakşehir, kalesinde ise 29 gol gördü.

Başakşehir Iberia maçı: Tur İçin İhtimaller

Başakşehir, Gürcistan’da oynanan ilk maçı 1-0 kazanarak avantaj elde etti. Turuncu-lacivertli ekip, her türlü beraberlik veya galibiyet durumunda tur atlayacak. Ancak, 90 dakikanın sonunda tek farklı mağlubiyet durumunda uzatmalara gidilecek. Skorun uzatmalarda da değişmemesi halinde, turu geçen ekip seri penaltı atışlarıyla belirlenecek. Gürcistan ekibi Iberia’nın turu geçmesi için ise iki farklı galibiyete ihtiyacı bulunuyor.

Süper LigTrendyol 1. Lig, Avrupa ligleri, UEFA kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarını hazırlık ve lig maçları canlı izlemaç sonuçlarıskorlar ve daha fazlası için tıklayın…

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.