WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0325 -0.12%
EURO 38,0751 0.36%
ALTIN 2.831,831,05
BITCOIN 21538665,92%
Galatasaray Beşiktaş ATV, Taraftarium24, Şifresiz CANLI İZLE maç linki, online linki 3 AĞUSTOS 2024
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Galatasaray Beşiktaş ATV, Taraftarium24, Şifresiz CANLI İZLE maç linki, online linki 3 AĞUSTOS 2024

Galatasaray Beşiktaş ATV, Taraftarium24, Şifresiz CANLI İZLE maç linki, online linki 3 AĞUSTOS 2024

Galatasaray Beşiktaş maçı Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Tüm detaylar ve yayın bilgileri burada.

3 Ağustos 2024 15:37
Galatasaray Beşiktaş ATV, Taraftarium24, Şifresiz CANLI İZLE maç linki, online linki 3 AĞUSTOS 2024
0

BEĞENDİM

Süper Kupa finalinde Galatasaray ve Beşiktaş, bu akşam İstanbul’da karşı karşıya geliyor. İşte, bu heyecan dolu maçın tarihi, saati ve canlı yayın bilgileri… Galatasaray Beşiktaş ATV İZLE!

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman?

Galatasaray ve Beşiktaş, 3 Ağustos Cumartesi günü Süper Kupa finalinde karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan bu büyük maç, saat 20.45’te başlayacak ve ATV’den canlı olarak yayımlanacak.

Süper Kupa Tarihçesi

1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa olarak düzenlenen organizasyonda, Galatasaray ve Beşiktaş bugüne kadar 8 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların 6’sı Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2’si ise Süper Kupa adı altında oynandı.

Süper Kupa, 2006 yılında ilk kez oynanırken, Beşiktaş Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek kupayı kazandı. Maç, Almanya’nın Frankfurt kentinde oynandı.

Galatasaray Beşiktaş maçı ATV, TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE! GS BJK Canlı Donmadan Şifresiz izleme linki 3 AĞUSTOS 2024

Galatasaray, Süper Kupa’yı en fazla kazanan takım olarak dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı takım, bugüne kadar 7 kez bu kupayı kazandı. Beşiktaş ise 2 kez şampiyon oldu.

Süper Kupa maçları ilk olarak Almanya’da oynandı. Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki ilk maç Frankfurt’ta yapıldı. Daha sonra Köln ve Duisburg’da da maçlar oynandı. 2020-2021 sezonunun Süper Kupa maçı ise Katar’ın Doha kentinde gerçekleştirildi.

Türkiye’deki Süper Kupa Maçları

Türkiye’de İstanbul, Konya, Ankara, Erzurum, Kayseri, Manisa, Samsun ve Şanlıurfa gibi şehirlerde de Süper Kupa maçları oynandı. Galatasaray, bu maçlarda 6 kez kupayı kazanarak büyük bir başarı gösterdi.

Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki rekabet, bu akşam bir kez daha sahne alacak. Her iki takım da bu önemli maçı kazanarak Süper Kupa’yı müzelerine götürmek istiyor.

Bu tür karşılaşmalar, sadece bir kupa mücadelesi olmanın ötesinde, sezonun geri kalanında takımların performansı hakkında da önemli ipuçları sunuyor. Bu nedenle Galatasaray ve Beşiktaş’ın bu akşamki mücadelesi, sadece taraftarlar için değil, futbol otoriteleri için de büyük bir öneme sahip.

Galatasaray Beşiktaş maçı, Süper Kupa finali olarak futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak. Her iki takımın da sahada göstereceği performans, sezonun geri kalanında neler olabileceği konusunda önemli ipuçları verecek. Saat 20.45’te başlayacak bu dev maçı, ATV kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11’ler

Karşılaşmanın muhtemel 11’leri şu şekilde:

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem, Demirbay, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati-Gedson, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.