WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0004 -0.2%
EURO 38,0522 0.33%
ALTIN 2.833,081,09
BITCOIN 21601135,82%
Galatasaray Beşiktaş maçı ATV, TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE! GS BJK Canlı Donmadan Şifresiz izleme linki 3 AĞUSTOS 2024
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Galatasaray Beşiktaş maçı ATV, TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE! GS BJK Canlı Donmadan Şifresiz izleme linki 3 AĞUSTOS 2024

Galatasaray Beşiktaş maçı ATV, TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE! GS BJK Canlı Donmadan Şifresiz izleme linki 3 AĞUSTOS 2024

Galatasaray Beşiktaş maçı Süper Kupa finali için sahne alıyor. Heyecan dolu bu karşılaşmanın tüm detayları burada.

3 Ağustos 2024 15:37
Galatasaray Beşiktaş maçı ATV, TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE! GS BJK Canlı Donmadan Şifresiz izleme linki 3 AĞUSTOS 2024
0

BEĞENDİM

Galatasaray ile Beşiktaş bu akşam 18. Turkcell Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? İstanbul’da oynanacak bu dev maç, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. İşte, Galatasaray Beşiktaş maçı hakkında bilmeniz gerekenler…

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2023-2024 sezonunun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş, 3 Ağustos Cumartesi günü Süper Kupa mücadelesine çıkacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan bu heyecan verici karşılaşma, saat 20.45’te başlayacak ve ATV kanalından canlı olarak yayımlanacak.

1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa adlarıyla düzenlenen bu organizasyon, bugüne kadar birçok heyecana sahne oldu. Galatasaray ve Beşiktaş, bu turnuvada şimdiye kadar 8 kez karşılaştı. Bu maçlardan 6’sı Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2’si ise Süper Kupa adı altında oynandı.

Galatasaray Beşiktaş maçı ATV, TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE! GS BJK Canlı Donmadan Şifresiz izleme linki 3 AĞUSTOS 2024

Galatasaray Beşiktaş maçı önemi

2006 yılında düzenlenen ilk Süper Kupa maçında Beşiktaş, Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek kupayı kazanan taraf olmuştu. Bu maç, Almanya’nın Frankfurt kentinde oynanmıştı.

Galatasaray, Süper Kupa’yı en fazla kazanan takım olarak öne çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar 7 kez bu kupayı müzelerine götürdüler. Beşiktaş ise 2 kez şampiyon oldu.

Farklı Şehirlerde Oynanan Maçlar

Süper Kupa maçları, ilk yıllarında Almanya’da oynandı. Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki ilk karşılaşma Frankfurt’ta yapıldı. Daha sonra Köln ve Duisburg’da da maçlar düzenlendi. 2020-2021 sezonunun Süper Kupa maçı ise Katar’ın başkenti Doha’da oynandı.

Türkiye’de İstanbul, Konya, Ankara, Erzurum, Kayseri, Manisa, Samsun ve Şanlıurfa gibi şehirlerde de Süper Kupa maçları oynandı. Galatasaray, bu maçlarda 6 kez kupayı kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki rekabet, bu akşam bir kez daha sahneye çıkacak. Her iki takım da bu önemli maçta galip gelerek Süper Kupa’yı müzelerine götürmeyi hedefliyor.

Bu tür karşılaşmalar, sadece bir kupa mücadelesi olmanın ötesinde, sezonun geri kalanında takımların performansı hakkında da önemli ipuçları veriyor. Bu nedenle Galatasaray ve Beşiktaş’ın bu akşamki mücadelesi, sadece taraftarlar için değil, futbol otoriteleri için de büyük bir öneme sahip.

Galatasaray Beşiktaş maçı, Süper Kupa finali olarak futbolseverlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak. Her iki takımın da sahada göstereceği performans, sezonun geri kalanında neler olabileceği konusunda da önemli ipuçları verecek. Saat 20.45’te başlayacak bu dev maçı, ATV kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray Beşiktaş maçı muhtemel 11’ler

Her iki takımın da sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’leri şu şekilde:

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem, Demirbay, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati-Gedson, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.