WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0328 -0.13%
EURO 38,0629 0.33%
ALTIN 2.828,010,91
BITCOIN 21487376,43%
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Safiye Soyman’a Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Safiye Soyman’a Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Safiye Soyman'a oğlunun vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Safiye Soyman'ı telefonla arayarak başsağlığı dileklerinde bulundu.

28 Temmuz 2024 09:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Safiye Soyman’a Taziye Telefonu
0

BEĞENDİM

Sanatçı Safiye Soyman, oğlu Harun Akaröz’ün vefatıyla büyük bir acı yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu acılı gününde Soyman’a destek olmak ve taziyelerini iletmek için bir taziye telefonu gerçekleştirdi. Erdoğan, telefon görüşmesinde Safiye Soyman’a başsağlığı dileyerek, acısını paylaştığını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sanatçı Safiye Soyman’ı arayarak oğlu Harun Akaröz’ün vefatı nedeniyle başsağlığı dileklerini ilettiği belirtildi. Erdoğan, bu zor gününde Safiye Soyman ve ailesine sabır ve metanet diledi.

Safiye Soyman, sanat camiasında sevilen bir isim olarak bilinirken, yaşadığı bu acı kayıp sanat dünyasında da üzüntüyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taziye telefonu, Soyman’a ve ailesine moral ve destek sağladı.

Sanat dünyasında ve kamuoyunda yankı bulan bu acı olay sonrası, Safiye Soyman’a başsağlığı mesajları gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu jesti, sanatçıya ve ailesine büyük bir teselli oldu.

Gündem haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.