WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0953 0.19%
EURO 38,0775 0.03%
ALTIN 2.834,070,18
BITCOIN 21424353,92%
Yalan 7. Bölüm İZLE FULL (22 Temmuz 2024 ) | Kanal D Yalan dizisi 7. yeni bölüm HD Tek Parça İzle
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Yalan 7. Bölüm İZLE FULL (22 Temmuz 2024 ) | Kanal D Yalan dizisi 7. yeni bölüm HD Tek Parça İzle

Yalan 7. Bölüm İZLE FULL (22 Temmuz 2024 ) | Kanal D Yalan dizisi 7. yeni bölüm HD Tek Parça İzle

Ekranların yeni dizisi Yalan, Kanal D ekranlarından seyircisiyle buluşuyor. 7. yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Yalan dizisi, güçlü kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle dikkat çekiyor. Yalan 7. bölüm izleme linki ve detaylar burada...

22 Temmuz 2024 15:42
Yalan 7. Bölüm İZLE FULL (22 Temmuz 2024 ) | Kanal D Yalan dizisi 7. yeni bölüm HD Tek Parça İzle
0

BEĞENDİM

Kanal D’nin popüler dizisi Yalan, 7. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yalan dizisi, Hakan İnan yönetmenliğinde çekiliyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yalan 7. bölüm full izleme linki haberimizde..

Yalan 7. Bölüm Özeti

Duru, Berrin’i yaralayan kişinin Melike olduğuna kesinlikle inanıyor. Melike hemen gözaltına alınırken, Duru da babasına Melike ile annesi arasındaki çatışmanın gerçek nedenini anlatır. Melike ve Duru hakkında şüpheleri artan Haluk, gizlice bir soruşturma başlatır. Bu arada, Şefika’nın Hazal’a verdiği büyük sır, Hülya, Cengiz ve Hazal arasındaki tüm dengeleri alt üst eder. Aile içinde büyük bir hesaplaşma yaşanır.

Melike’nin yeniden soruşturulması, Zehra’yı da Hazal konusunda harekete geçirir. Melike, ikinci kez hapse girme tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, Berrin, Melike’nin ceza alması için elinden geleni yapar. Hülya’yı da planına dahil eden Berrin, Melike’ye kötü bir son hazırlar. Kadir ile birlikte üzerine atılan suçlamayı çözmeye çalışan Melike’nin kurtuluş umutları birer birer tükenirken, onu bu işten kurtaracak büyük hamle hiç beklemediği birinden gelir. Mahkemede büyük bir sürprizle karşılaşan Melike’nin kurtuluşu, Aksoylar’ın sonunu mu getirecektir?

Yalan Oyuncuları Kimlerdir?

Aslıhan Güner

Feyyaz Duman

Eylül Tumbar

Yeşim Ceren Bozoğlu

Özge Borak

Emir Benderlioğlu

Serra Pirinç

Atakan Hoşgören

Renan Bilek

Kubilay Tunçer

Zeynep Eronat

YALAN 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Magazin haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.