WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2151568-1,01%
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat Kimdir? Hasan Arat’ın Hayatı ve Kariyeri

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat Kimdir? Hasan Arat’ın Hayatı ve Kariyeri

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat'ın kim olduğu, yaşı ve memleketi merak edilen konular arasında yer alıyor. Hasan Arat'ın hayatı, doğum yeri ve kariyeri araştırılmaktadır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 35. başkanı olan Hasan Arat'ın kariyeri ve yaşamı hakkında detaylar haberimizde.

19 Temmuz 2024 09:41
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat Kimdir? Hasan Arat’ın Hayatı ve Kariyeri
0

BEĞENDİM

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Başkanı Hasan Arat kimdir? Hasan Arat’ın kim olduğu ve kariyer geçmişi merak ediliyor. Türk iş insanı ve eski profesyonel basketbolcu olan Hasan Arat kimdir? Bu sorunun yanıtı aranıyor. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında ve nerelidir?

Hasan Arat Kimdir?

Hasan Arat, 27 Eylül 1959’da Adana’da doğdu. Türk spor yöneticisi, iş insanı ve eski profesyonel basketbolcudur. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 35. başkanı olarak görev yapmaktadır. Arat, spor yöneticiliği kariyerinde önemli başarılara imza atmıştır.

Arat, İstanbul’un 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na ev sahipliği yapma teklifinin liderliğini yapmıştır. Bu süreçte, Avrupa Olimpiyat Komiteleri İcra Komitesi üyeliğine seçilmiş ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi Pazarlama Komisyonu üyeliğine atanmıştır. 2021 yılında yapılan seçimde, 50 ülkeden 41 temsilcinin oyunu alarak yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçilmiştir.

Hasan Arat, eşi Simin Arat ile birlikte İstanbul’da yaşamaktadır. Çiftin Ali adında bir oğlu ve Zeynep adında bir kızı vardır.

Hasan Arat, spor dünyasında önemli bir figür olarak tanınmakta ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ndeki liderliği ile dikkat çekmektedir. Spor yöneticiliği ve iş hayatındaki başarıları ile ön plana çıkan Arat, aynı zamanda ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşamaktadır.

Spor haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.