WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0895 0.19%
EURO 38,1340 0.11%
ALTIN 2.840,330,40
BITCOIN 21713472,59%
Süleyman Soylu İstifa Etti Mi? Süleyman Soylu’nun Yeni Parti Kurma İddiaları

Süleyman Soylu İstifa Etti Mi? Süleyman Soylu’nun Yeni Parti Kurma İddiaları

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun istifa edeceği ve yeni bir siyasi oluşumla seçimlere hazırlık yapacağı öne sürülüyor. MHP'deki oy kayıpları ve İYİ Parti'deki istifalar sonrasında Soylu'nun yeni bir siyasi merkez oluşturma çabasında olduğu belirtiliyor. Peki, Süleyman Soylu gerçekten istifa mı edecek? Yeni bir parti kurma planları var mı?

17 Temmuz 2024 11:06
Süleyman Soylu İstifa Etti Mi? Süleyman Soylu’nun Yeni Parti Kurma İddiaları
0

BEĞENDİM

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun istifa edeceği ve yeni bir parti kurarak seçimlere hazırlanacağı iddia ediliyor. MHP’deki oy kaybı ve İYİ Parti’deki istifaların ardından Soylu’nun yeni bir siyasi merkez oluşturma çabasında olduğu öne sürülüyor. Peki, Süleyman Soylu istifa mı edecek? Süleyman Soylu yeni bir parti mi kuracak?

Süleyman Soylu İstifa Etti Mi?

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun istifa edeceği ve sine-i millete dönerek yeni bir parti kurma hazırlığında olduğu belirtiliyor. MHP’nin oy kaybı ve İYİ Parti’deki istifaların ardından Soylu’nun bu adımı, “Ben de buradayım, beni yok sayamazsınız” mesajı olarak değerlendiriliyor.

Süleyman Soylu’nun Yeni Parti Kurma İddiaları

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan’a göre, AK Parti’de geleceğini göremeyen Soylu, milliyetçi oyları hedefleyerek yeni bir parti kurma planları yapıyor. Babacan, “Erken seçim olasılıkları da hesaba katıldığında milliyetçi oylara talip olmak mantıksız gelmiyor” yorumunu yaptı.

Gündem haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.