WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1134 0.28%
EURO 38,1128 0.13%
ALTIN 2.860,221,10
BITCOIN 21659102,31%
MasterChef ana kadroya giren 5 isim kimler oldu? MasterChef 5 ceketi kim kazandı? 16 TEMMUZ 2024
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • MasterChef ana kadroya giren 5 isim kimler oldu? MasterChef 5 ceketi kim kazandı? 16 TEMMUZ 2024

MasterChef ana kadroya giren 5 isim kimler oldu? MasterChef 5 ceketi kim kazandı? 16 TEMMUZ 2024

MasterChef'te 5. kim oldu? Yeni bölüm fragmanını izle! MasterChef Türkiye 2024’te ana kadroya giren 5. yarışmacının kim olduğunu öğrenmek için haberimizi okuyun!

16 Temmuz 2024 11:50
MasterChef ana kadroya giren 5 isim kimler oldu? MasterChef 5 ceketi kim kazandı? 16 TEMMUZ 2024
0

BEĞENDİM

MasterChef ana kadroya giren 5 isim kimler oldu? MasterChef Türkiye 2024: 5. Yarışmacı Kim Oldu? Yeni Bölüm Fragmanını Kaçırmayın! TV8’in sevilen yemek yarışması MasterChef 2024, yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte, MasterChef’te ana kadroya giren 5. yarışmacının kim olacağı büyük bir merak konusu. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna gibi ünlü şeflerin karşısında hünerlerini sergileyen yarışmacılar, ana kadroya girebilmek için tüm yeteneklerini ortaya koyuyor. Peki, MasterChef’te 5. kim oldu?

2024 MasterChef Türkiye yeni sezonunda ana kadroya giren 5. yarışmacının kim olacağı izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2024 sezonu, izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. “MasterChef 5. kim oldu?” sorusunun yanıtı, yeni bölüm fragmanında gizli. MasterChef yeni bölüm fragmanını izlemek ve detayları öğrenmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

MasterChef 2024 Yeni Bölümde neler olacak?

MasterChef 2024’ün yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Yarışmacıların ana kadroya girebilmek için verdikleri mücadele, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatıyor.

MasterChef ana kadroya giren 5 isim kimler oldu? MasterChef 5 ceketi kim kazandı? 16 TEMMUZ 2024

MasterChef’te Ana Kadroya Giren yeni yarışmacı

MasterChef Türkiye’nin 7. sezonunda ana kadro mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Son bölümde, en iyi tabağı hazırlayarak ana kadroya girmeye hak kazanan 4. yarışmacı belli oldu. Yarışmanın ilk etabında, yarışmacılardan soya sosuyla yemek yapmaları istendi. Bu etapta başarılı olan 4 yarışmacı, ikinci etaba geçmeye hak kazandı. İkinci etapta ise yaratıcı tariflerle ıspanaklı kol böreği yaptılar. MasterChef 2024’ün ana kadrosuna katılan 4. isim Ümmühan oldu.

Ümmühan Avcı, ana kadroya dahil olmanın mutluluğunu yaşarken, diğer yarışmacılar da ana kadroya girebilmek için kıyasıya mücadele etmeye devam ediyor. İlk yarışmacı Zeynep, ikinci yarışmacı Hakan, üçüncü yarışmacı ise Onur olmuştu.

MasterChef ana kadroya giren 5. Yarışmacı Kim Olacak?

MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunda ana kadroya girecek 5. yarışmacı için büyük bir heyecan yaşanıyor. Yarışmacılar, her bölümde yeteneklerini sergileyerek şeflerin beğenisini kazanmaya çalışıyor. Peki, MasterChef’te 5. kim oldu? Bu sorunun cevabı, yeni bölümde ortaya çıkacak.

MasterChef 2024’ün yeni bölüm fragmanında, yarışmacıların birbirinden lezzetli yemekler yaparak şeflerin karşısında ter döktüğü anlar yer alıyor. Ana kadroya girebilmek için büyük bir kararlılıkla mücadele eden yarışmacılar, tüm yeteneklerini sergiliyor.

MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezon da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmacıların heyecan dolu mücadelesi, izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Yeni bölümde, ana kadroya girecek 5. ismin kim olacağı büyük bir merak konusu.

MasterChef yeni bölüm saat kaçta, ne zaman?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmacılarının özel tarifleri ve yeni bölüm her akşam 20.00’de TV8 ekranlarında olacak.

MasterChef Türkiye jürileri

Mehmet Yalçınkaya
Somer Sivrioğlu
Danilo Zanna

Son Dakika Magazin Haberleri için Tıklayınız!

MasterChef 5. kim oldu? MasterChef Türkiye fragmanı 16 Temmuz 2024

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.