WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0064 -0.18%
EURO 38,0646 0.4%
ALTIN 2.827,510,89
BITCOIN 21652465,10%
2024 MasterChef Dün Akşam Ana Kadroya Kim Girdi, MasterChef Onur Mu Girdi? 14 Temmuz Kazanan Kim Oldu, 3. Önlüğün Sahibi Kim Oldu?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • 2024 MasterChef Dün Akşam Ana Kadroya Kim Girdi, MasterChef Onur Mu Girdi? 14 Temmuz Kazanan Kim Oldu, 3. Önlüğün Sahibi Kim Oldu?

2024 MasterChef Dün Akşam Ana Kadroya Kim Girdi, MasterChef Onur Mu Girdi? 14 Temmuz Kazanan Kim Oldu, 3. Önlüğün Sahibi Kim Oldu?

MasterChef 2024 sezonu için düello turları tamamlandı ve ana kadro için mücadeleler başladı. Her gün bir yarışmacı, ana kadroya girebilmek amacıyla yeteneklerini sergiliyor. Dün akşam düzenlenen yarışmada, en iyi tabağı hazırlayan yarışmacı, ana kadroya girmeye hak kazanan 3. kişi oldu. Önlüğü alarak ana kadroya katılan yarışmacılar, yerlerini garanti altına aldı. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi? MasterChef Türkiye 2024'te kim kazandı ve 3. önlüğün sahibi kim oldu?

15 Temmuz 2024 10:34
2024 MasterChef Dün Akşam Ana Kadroya Kim Girdi, MasterChef Onur Mu Girdi? 14 Temmuz Kazanan Kim Oldu, 3. Önlüğün Sahibi Kim Oldu?
0

BEĞENDİM

MasterChef 2024 sezonu için düellolar tamamlandı ve ana kadro için mücadeleler başladı. Her gün bir yarışmacı ana kadroya girebilmek için hünerlerini sergiliyor. Dün akşam gerçekleşen yarışmada en iyi tabağı çıkaran yarışmacı, ana kadroya girmeye hak kazanan 3. kişi oldu. Önlüğü alarak ana kadroya katılan yarışmacılar, kendilerini garanti altına aldı. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi? MasterChef Türkiye 2024’te kim kazandı ve 3. önlüğün sahibi kim oldu?

MasterChef Ana Kadroya Kim Girdi?

MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezon da büyük bir heyecanla izleniyor. 14 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan son bölümde, ana kadroya giren 3. yarışmacı belli oldu. İki etaptan oluşan yarışmada ilk olarak yarışmacılardan profiterol yapmaları istendi. Şeflerin istediği profiterolü en iyi yapan 6 yarışmacı, ikinci etaba geçmeye hak kazandı. İkinci etap olan yaratıcılık bölümünde yarışmacılara kuzu kolu verildi. En iyi tabağı çıkaran yarışmacı, ana kadroya giren ve 3. önlüğün sahibi olan kişi oldu. İşte MasterChef Türkiye’nin son bölümünde ana kadroya giren 3. isim…

MasterChef’te Ana Kadroya Giren İlk İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye’nin final turunun ilk etabı izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. 12 kişilik yarışmacı kadrosu, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan Kilis tava hazırlamak için kıyasıya mücadele etti. Gecenin sonunda yaptığı yemekle rakiplerini geride bırakan ve jüri üyelerinin beğenisini kazanan Zeynep, MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna giren ilk yarışmacı olma unvanını elde etti.

MasterChef’te Ana Kadroya Giren 2. İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye’de ana kadroya giren ikinci isim de belli oldu. Yaptığı yemekle diğer yarışmacıları geride bırakan Hakan, ana kadroya girmeye hak kazandı.

3. Önlüğün Sahibi Kim Oldu?

İlk etapta profiterolü en iyi yapan yarışmacı olan Onur, ikinci etapta da şeflerin beğenisini kazanarak ana kadroya giren 3. isim oldu.

MasterChef Onur Üresin Jürileri Kimler?

MasterChef Türkiye 2024 sezonu, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna gibi yetenekli şeflerin jüriliğinde başlıyor. Farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen birbirinden yetenekli yarışmacılar, lezzetli yemeklerle kıyasıya bir mücadele sergileyecek.

MasterChef Onur Kimdir?

MasterChef Onur, 16 yaşından beri mutfak dünyasında yer almaktadır. Şu anda 31 yaşında olan Onur, İngiltere’den yarışmaya katılıyor ve 19 yaşından beri İngiltere’de yaşamaktadır. Uzun yıllar boyunca edindiği tecrübelerle MasterChef’te iddialı bir yarışmacı olarak öne çıkıyor.

MasterChef Türkiye’nin yeni bölümleriyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak olan Onur Üresin, mutfak hünerlerini sergileyerek jürilerin ve izleyicilerin beğenisini kazanmaya çalışacak.

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef, yeni sezonuyla izleyicilere lezzet dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu sezonun dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Onur Üresin, 16 yaşından beri mutfak dünyasında yer alıyor ve 31 yaşında. İngiltere’den katılan Onur, 19 yaşından beri İngiltere’de yaşıyor ve yarışmada iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Magazin haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.