WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0953 0.19%
EURO 38,0775 0.03%
ALTIN 2.834,070,18
BITCOIN 21424353,92%
YALAN DİZİSİ YENİ BÖLÜM 13 TEMMUZ 2024 FULL İZLE! Yalan dizisi 7. bölüm Kanal D reklamsız donmadan HD İZLE
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • YALAN DİZİSİ YENİ BÖLÜM 13 TEMMUZ 2024 FULL İZLE! Yalan dizisi 7. bölüm Kanal D reklamsız donmadan HD İZLE

YALAN DİZİSİ YENİ BÖLÜM 13 TEMMUZ 2024 FULL İZLE! Yalan dizisi 7. bölüm Kanal D reklamsız donmadan HD İZLE

Yalan dizisi 7. bölümde Berrin’in gerçekleri açıklayıp açıklamayacağı merakla bekleniyor. Melike'nin bıçaklama olayı sonrası neler yaşanacak? Heyecanla izleyin!

13 Temmuz 2024 11:51
YALAN DİZİSİ YENİ BÖLÜM 13 TEMMUZ 2024 FULL İZLE! Yalan dizisi 7. bölüm Kanal D reklamsız donmadan HD İZLE
0

BEĞENDİM

YALAN DİZİSİ YENİ BÖLÜM 13 TEMMUZ 2024 FULL İZLE! Yalan Dizisi 7. Bölüm Fragmanı: Berrin’in Büyük İtirafı mı Geliyor? Kanal D’nin dikkat çeken yapımı Yalan, 7. bölüm fragmanıyla yine merak uyandırdı. Dizinin yeni bölümünde Berrin’in, Melike ile yaşanan olaylar sonrasında gerçekleri açıklayıp açıklamayacağı merak konusu. İzleyiciler, bu bölümde neler olacağını heyecanla bekliyor.

7. Bölümde Yaşanacak Olaylar

Melike ve Berrin arasında patlak veren tartışma, trajik bir sonuca ulaşıyor. Melike, Berrin’i bıçaklıyor ve bu duruma şahit olan Duru, yaşananları gördükten sonra adeta şoka giriyor. Melike, suçunu itiraf etmesi üzerine nezarete atılırken, Haluk ise Berrin’den yaşananları açıklamasını istiyor. Hastaneden taburcu olan Berrin, Melike’nin baskıları karşısında gerçekleri açıklayacak mı? Bu kritik anlar, izleyicilerin nefeslerini tutarak izleyeceği sahnelerden olacak.

Yalan Dizisi Oyuncuları ve Yapım Ekibi

Yalan dizisinin oyuncu kadrosu, Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat gibi başarılı isimlerden oluşuyor. Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği dizinin senaryosu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu tarafından yazılıyor.

YALAN DİZİSİ YENİ BÖLÜM 13 TEMMUZ 2024 FULL İZLE! Yalan dizisi 7. bölüm Kanal D reklamsız donmadan HD İZLE

Yalan Dizisi Ne Zaman ve Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Yalan dizisinin 7. bölümü, 22 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Büyük bir merakla beklenen bu bölüm, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Dizinin Konusu ve Çekim Yerleri

Dram yüklü bir anne-kız hikayesini anlatan Yalan dizisi, “En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır.” sloganıyla dikkat çekiyor. Hapishaneden çıkan Melike’nin hayatının ortasına düşen yalanlarla mücadelesini konu alan dizi, İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi semtlerinde çekiliyor. Görsel açıdan da zengin olan dizi, izleyicilere keyifli anlar sunuyor.

Yalan Dizisi Gerçek Bir Hikaye mi?

Yalan dizisinin senaryosunun gerçek bir hikayeye mi yoksa bir uyarlamaya mı dayandığı, izleyiciler arasında merak konusu. Aslıhan Güner’in canlandırdığı Melike karakteri, cezaevine girmesiyle kızını ablasına emanet eder. Ablası Hülya’nın bebeği evlatlık vermesiyle başlayan olaylar, dizinin Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu’nun hikayesine mi dayandığı sorusunu gündeme getiriyor. Ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

7. Bölümde Heyecan Dorukta

Yalan dizisinin 7. bölümünde, Berrin’in gerçekleri açıklayıp açıklamayacağı büyük bir merak konusu. Melike’nin nezarete girmesi ve Duru’nun gördükleri karşısında yaşadığı şok, dizinin bu bölümünde heyecanın dorukta olacağını gösteriyor. 22 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında bu heyecan dolu bölümü kaçırmayın!

Son Dakika Magazin Haberleri için Tıklayınız!

Yalan dizisi 7. bölüm fragmanı

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.