WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0325 -0.12%
EURO 38,0751 0.36%
ALTIN 2.831,831,05
BITCOIN 21538665,92%
İspanya – Fransa Maçı TRT 1 Şifresiz Canlı İzle TV: EURO 2024 Yarı Final İspanya – Fransa TRT1 canlı izle yayını!
  • World of Türkiye
  • Spor
  • İspanya – Fransa Maçı TRT 1 Şifresiz Canlı İzle TV: EURO 2024 Yarı Final İspanya – Fransa TRT1 canlı izle yayını!

İspanya – Fransa Maçı TRT 1 Şifresiz Canlı İzle TV: EURO 2024 Yarı Final İspanya – Fransa TRT1 canlı izle yayını!

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) yarı final mücadelesinde İspanya ve Fransa karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçın kazananı final biletini kapacak. Karşılaşmayı, Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vincic yönetecek ve ona Tomaz Klancnik ile Andraz Kovacic yardımcı olacak. İspanya'nın grup aşaması ve sonraki performansları göz doldururken, Fransa çeyrek finalde Portekiz’i penaltı atışlarıyla yenerek yarı finale yükseldi. Peki, İspanya - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte yarı final eşleşmesinin ayrıntıları...

9 Temmuz 2024 13:26
İspanya – Fransa Maçı TRT 1 Şifresiz Canlı İzle TV: EURO 2024 Yarı Final İspanya – Fransa TRT1 canlı izle yayını!
0

BEĞENDİM

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) yarı final mücadelesinde İspanya ve Fransa karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçın galibi final biletini alacak. Maç, Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic tarafından yönetilecek ve yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ile Andraz Kovacic yapacak. İspanya’nın grup aşaması ve sonrasındaki performansı dikkat çekerken gözler maç saatine çevrildi. Fransa ise çeyrek finalde Portekiz’i penaltı atışlarıyla mağlup ederek yarı finale yükseldi. Peki, İspanya – Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte yarı final eşleşmesinin ayrıntıları…

İspanya – Fransa Maçı Ne Zaman?

İspanya – Fransa mücadelesi, Allianz Arena’da oynanacak ve 9 Temmuz Salı günü saat 22.00’de başlayacak.

İspanya – Fransa Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Karşılaşma, Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Maçın Detayları

Turnuvanın favorisi İspanya, EURO 2024’teki tüm karşılaşmaları kazanarak yarı finale kadar geldi. Takımın dikkat çeken oyuncuları arasında Lamine Yamal, Morata, Williams ve Rodri yer alıyor. Fransa ise turnuvaya tutuk başladı, ancak çeyrek finalde Portekiz’i penaltılarla geçerek yarı finale yükseldi.

Takımların Performansı

İspanya: Grup aşamasında İtalya, Hırvatistan ve Arnavutluk’u gol yemeden geçti. Son 16 turunda Gürcistan’ı, çeyrek finalde ise Almanya’yı eleyerek yarı finale çıktı.

Fransa: D Grubu’nda Avusturya, Hollanda ve Polonya ile mücadele etti. 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayarak Avusturya’nın ardından ikinci sırada son 16 turuna yükseldi. Son 16 turunda Belçika’yı, çeyrek finalde ise Portekiz’i penaltılarla eledi.

Rekabetin Tarihi

İspanya ile Fransa, A milli takım seviyesinde 37. kez karşı karşıya gelecek. Daha önceki 36 müsabakada İspanya 16, Fransa 13 galibiyet elde etti. Yedi maç ise beraberlikle sonuçlandı. İspanya 64 gol atarken, Fransa 39 golle karşılık verdi.

Muhtemel 11’ler

İspanya: Unai Simon, Navas, Nacho, Laporte, Cucurella, Olmo, Rodri, Fabian Ruiz, Lamine Yamal, Morata, Williams.

Fransa: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Kante, Tchouameni, Camavinga, Griezmann, Kolo Muani, Mbappe.

İspanya’da İki Oyuncu Cezalı

İspanya Milli Takımı’nda Dani Carvajal ve Robin Le Normand, çeyrek finalde gördükleri kartlar nedeniyle cezalı duruma düştü. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Pedri, Nacho ve Ayoze Perez’in durumları maç saatinde netleşecek. Fransa’da ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Spor haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.