WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149051-0,84%
TV8,5 CANLI MAÇ İZLE Atalanta – Leverkusen | TV8,5 CANLI YAYIN Ekranı Atalanta – Leverkusen maçı şifresiz izleme linki
  • World of Türkiye
  • Spor
  • TV8,5 CANLI MAÇ İZLE Atalanta – Leverkusen | TV8,5 CANLI YAYIN Ekranı Atalanta – Leverkusen maçı şifresiz izleme linki

TV8,5 CANLI MAÇ İZLE Atalanta – Leverkusen | TV8,5 CANLI YAYIN Ekranı Atalanta – Leverkusen maçı şifresiz izleme linki

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci en prestijli organizasyonu olan final heyecanı zirvede. Bu yılın finalinde Atalanta ile Leverkusen karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi'nin bu yılki finali, İrlanda'nın Dublin şehrinde düzenlenecek. Bundesliga'da bu sezon etkileyici bir performans sergileyen Bayer Leverkusen, Atalanta'yı yenerek kupayı kaldırmayı hedefliyor. Sporting Lizbon, Liverpool ve Marsilya gibi güçlü rakipleri eleyerek finale yükselen Atalanta ise Koopmeiners, Smacca ve Lookman gibi oyuncularıyla zafer arayacak. Atalanta - Leverkusen maçının hangi kanalda yayınlanacağı artık belli oldu. Peki, Atalanta - Leverkusen maçı ne zaman ve saat kaçta? Maç şifresiz mi yayınlanacak? İşte detaylar...

22 Mayıs 2024 23:40
TV8,5 CANLI MAÇ İZLE Atalanta – Leverkusen | TV8,5 CANLI YAYIN Ekranı Atalanta – Leverkusen maçı şifresiz izleme linki
0

BEĞENDİM

Almanya’da muhteşem bir sezon geçiren Xabi Alonso’nun talebeleri, Avrupa Ligi’ni kazanarak bu zaferlerini zirveye taşımak istiyor. Gian Piero Gasperini’nin idaresindeki Atalanta, Avrupa’da kritik maçlardaki performansıyla dikkat çekti.

İtalyan ekibi, turnuvanın favorisi kabul edilen Liverpool’u çeyrek finalde saf dışı bırakıp, yarı finalde Marsilya’yı geçerek finale yükseldi. Bayer Leverkusen ise Karabağ, West Ham United ve son olarak Roma’yı yenerek finale adını yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi finalinde 90 dakika tamamlandığında beraberlik bozulmazsa, önce 15’er dakikalık iki uzatma periyodu oynanacak ve eşitlik devam ederse, kupayı kaldıracak takımı penaltı atışları belirleyecek. Peki, Atalanta – Leverkusen karşılaşması ne zaman, hangi saatte ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte Atalanta – Leverkusen maçıyla ilgili detaylar…

Maç Tarihi ve Yayın Saati

Atalanta ile Leverkusen arasındaki UEFA Avrupa Ligi finali heyecanı, futbol tutkunlarını ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Maç, 22 Mayıs Çarşamba günü, Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak. Bu kritik karşılaşma, Avrupa futbolunun en prestijli ikinci organizasyonunun zirve mücadelesini sunacak.

Yayın Kanalı ve Şifresiz Yayın

Final maçı, futbolseverlere şifresiz olarak TV8,5 kanalından ulaşılabilir olacak. TV8,5, bu önemli müsabakayı canlı olarak yayınlamak için hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Hakem Kadrosu

UEFA Avrupa Ligi finalinin hakemleri de belli oldu. Rumen hakem Istvan Kovacs, bu kritik mücadeleyi yönetecek. Kovacs’a, yardımcılıklarını Vasile Florin Marinescu ve Mihai Ovidiu Artene yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Slovak Ivan Kruzliak olacak.

Takımların Yolculuğu

Almanya’nın temsilcisi Bayer Leverkusen, bu sezon hem ligde hem de Avrupa kupalarında etkileyici bir performans sergiledi. Grup aşamasında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Leverkusen, ardından Karabağ, West Ham United ve Roma gibi güçlü rakipleri mağlup ederek finale yükseldi.

İtalyan ekibi Atalanta ise Sporting Lizbon, Liverpool ve Marsilya gibi zorlu rakipleri eleyerek finale adını yazdırdı. Grup aşamasında da başarılı bir performans sergileyen Atalanta, finale çıkma başarısını göstererek adından söz ettirdi.

Atalanta ile Leverkusen arasındaki bu mücadele, Avrupa futbolunun heyecan dolu anlarını futbolseverlere sunacak. Maçın sonunda kazanan takım, UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna ulaşacak ve unutulmaz bir zafer yaşayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için  TIKLAYINIZ!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.