WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2147553-1,29%
TV8,5 TV Atalanta – Leverkusen Maçı CANLI İzle şifresiz Taraftarium24 22 Mayıs 2024
  • World of Türkiye
  • Spor
  • TV8,5 TV Atalanta – Leverkusen Maçı CANLI İzle şifresiz Taraftarium24 22 Mayıs 2024

TV8,5 TV Atalanta – Leverkusen Maçı CANLI İzle şifresiz Taraftarium24 22 Mayıs 2024

UEFA Avrupa Ligi'nin prestijli finali kapıda, heyecan dorukta. Atalanta ile Leverkusen, Dublin'de kozlarını paylaşacak. Bundesliga'nın bu sezon göz kamaştırıcı performans sergileyen temsilcisi Bayer Leverkusen, kupayı kucaklamak için hırslı. Atalanta ise Sporting Lizbon, Liverpool ve Marsilya gibi güçlü rakipleri eleyerek finale yükseldi. Koopmeiners, Smacca ve Lookman gibi oyuncularıyla zafer arayan İtalyan ekibi, sürprize açık. Atalanta - Leverkusen karşılaşması hangi kanalda yayınlanacak ve ne zaman? Şifresiz yayınlanacak mı? İşte tüm detaylar...

22 Mayıs 2024 23:38
TV8,5 TV Atalanta – Leverkusen Maçı CANLI İzle şifresiz Taraftarium24 22 Mayıs 2024
0

BEĞENDİM

Maç Detayları

22 Mayıs Çarşamba günü saat 22.00’de Dublin’de gerçekleşecek olan UEFA Avrupa Ligi finali, futbol tutkunlarını heyecanlandırıyor. İtalyan devi Atalanta ile Alman temsilcisi Bayer Leverkusen arasındaki mücadele, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Yayın Bilgileri

Final maçı, futbolseverlerin rahatlıkla izleyebileceği şekilde şifresiz olarak yayınlanacak. TV8,5 kanalı, bu önemli müsabakayı canlı olarak ekranlara taşıyacak.

Hakem Kadrosu

UEFA Avrupa Ligi final maçını yönetecek hakem ekibi de belli oldu. Rumen hakem Istvan Kovacs, bu kritik mücadeleyi yönetecek. Yardımcılıkları ise Vasile Florin Marinescu ve Mihai Ovidiu Artene üstlenecek. Dördüncü hakem ise Slovak Ivan Kruzliak olacak.

Takımların Yolculuğu

Bayer Leverkusen, Almanya’da harika bir sezon geçirerek finaldeki yerini sağlamlaştırdı. Grup aşamasında tüm maçlarını kazanarak dikkat çeken Leverkusen, ardından Karabağ, West Ham United ve Roma’yı mağlup ederek finale yükseldi.

Atalanta ise Gian Piero Gasperini yönetiminde çeyrek finalde Liverpool’u, yarı finalde ise Marsilya’yı eleyerek finale adını yazdırdı. Sporting Lizbon, Liverpool ve Marsilya gibi güçlü rakipleri eleyen Atalanta, finalde zafer arayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için TIKLAYINIZ!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.