WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2151428-0,53%
Canlı Donmadan Kesintisiz Maç İZLE Atalanta – Leverkusen (22 Mayıs 2024)

Canlı Donmadan Kesintisiz Maç İZLE Atalanta – Leverkusen (22 Mayıs 2024)

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci en prestijli organizasyonu olan mücadele için heyecan dorukta! Finalde, Atalanta ile Leverkusen kozlarını paylaşacak. Bu yılın Avrupa Ligi finali, Dublin, İrlanda'da gerçekleşecek. Bundesliga'da bu sezon göz alıcı bir performans sergileyerek şampiyon olan Bayer Leverkusen, kupayı kazanmak için Atalanta'yı devirmeyi hedefliyor. Sporting Lizbon, Liverpool ve Marsilya gibi güçlü rakipleri saf dışı bırakarak finale yükselen Atalanta ise Koopmeiners, Smacca ve Lookman gibi oyuncularıyla zafer arıyor. Atalanta - Leverkusen maçı hangi kanalda yayınlanacak ve ne zaman? Maç şifresiz mi izlenebilecek? İşte tüm detaylar...

23 Mayıs 2024 05:43
Canlı Donmadan Kesintisiz Maç İZLE Atalanta – Leverkusen (22 Mayıs 2024)
0

BEĞENDİM

Maç Saati ve Yayın Bilgileri

Avrupa futbolunun heyecan veren organizasyonu UEFA Avrupa Ligi’nin final maçı için geri sayım başladı. Atalanta ile Bayer Leverkusen arasında gerçekleşecek olan final mücadelesi, futbol tutkunlarını ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Final maçı, 22 Mayıs Cumartesi günü, Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak.

Final karşılaşması, Türkiye’deki futbolseverlere şifresiz olarak TV8,5 kanalı üzerinden ulaşılabilir olacak. TV8,5 kanalı, bu önemli müsabakayı canlı olarak yayınlamaya hazırlanıyor. Böylelikle, herkes maçı evinde rahatlıkla izleyebilecek.

Hakem Kadrosu ve Mücadelenin Detayları

UEFA Avrupa Ligi final maçını yönetecek hakem kadrosu da belli oldu. Rumen hakem Istvan Kovacs, bu kritik mücadeleyi yönetecek. Yardımcılıkları ise Vasile Florin Marinescu ve Mihai Ovidiu Artene üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Slovakya’dan Ivan Kruzliak olacak.

Final mücadelesi 90 dakika sonunda eşitlik bozulmazsa, önce 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak ve eşitlik devam ederse, kupayı kazanacak takımı penaltı atışları belirleyecek. Bu nedenle, izleyicilerin nefesleri final düdüğüyle birlikte kesilecek.

Takımların Yolculuğu ve Performansları

Bayer Leverkusen ve Atalanta, final öncesinde oldukça etkileyici bir performans sergiledi. Alman temsilcisi Leverkusen, grup aşamasında tüm maçlarını kazanarak dikkat çekti. Sonrasında ise Karabağ, West Ham United ve Roma gibi güçlü rakipleri eleyerek finale yükseldi.

İtalyan ekibi Atalanta ise Sporting Lizbon, Liverpool ve Marsilya gibi güçlü rakipleri eleyerek finale adını yazdırdı. Grup aşamasında da başarılı bir performans sergileyen Atalanta, finale çıkma başarısını gösterdi. İki takım arasındaki mücadele, hem oyuncuların hem de taraftarların büyük heyecanla beklediği bir karşılaşma olacak.

Final maçı için geri sayım devam ederken, futbolseverler büyük bir heyecanla bu karşılaşmayı beklemeye devam ediyor. Gözler, 22 Mayıs Cumartesi akşamı, Dublin’de oynanacak olan bu büyük finalde olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için TIKLAYINIZ!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.