WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1040 0.22%
EURO 38,1176 0.08%
ALTIN 2.840,880,42
BITCOIN 21543991,81%
Kimdir Ceyda Düvenci?  Ped Açıklamalarıyla Gündeme Geldi

Kimdir Ceyda Düvenci? Ped Açıklamalarıyla Gündeme Geldi

Ceyda Düvenci, son dönemde sık sık gündeme gelmektedir. Özellikle Pınar Sabancı'nın YouTube programına katılarak yaptığı "regl" yorumuyla büyük bir tartışma yaratmıştır. Ayrıca, Düvenci'nin eşi Bülent Şakrak ile olan evliliğinde yaşadığı ayrılık ve sonrasında medyada yer alan haberler de dikkat çekmektedir. Peki Kimdir Ceyda Düvenci?

6 Mayıs 2024 13:17
Kimdir Ceyda Düvenci?  Ped Açıklamalarıyla Gündeme Geldi
0

BEĞENDİM

Ceyda Düvenci Kimdir?

Ceyda Düvenci, 1977 yılında Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul yıllarında İngilizce dersleri almaya başladı ve annesinin teşvikiyle İstanbul’a taşındı. Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi’nde eğitim gördü ve ardından Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde öğrenimine devam etti.

1997 yılında Star TV’nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. Güzeli seçilen Ceyda Düvenci, bu başarıyla televizyon dünyasına adım attı. “Sabah Şekerleri” programıyla tanınmaya başladı ve oyunculuk kariyerine de adım atmış oldu.

Düvenci, oyunculuk kariyerinde birçok başarılı projede yer aldı. “Binbir Gece”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Maral” ve “Babam ve Ailesi” gibi dizi projelerinde önemli roller üstlendi. Ayrıca sinema dünyasında da “Ejder Kapanı”, “Aşk Sana Benzer” ve “Son Şans” gibi filmlerde rol aldı.

Üç kez evlilik deneyimi yaşayan Ceyda Düvenci, ilk evliliğini 2000 yılında Kaan Girgin ile gerçekleştirdi. İkinci evliliğini 2008 yılında Engin Akgün ile yaptı. Son olarak, 2015 yılında Bülent Şakrak ile hayatını birleştirdi. Düvenci’nin hayatındaki en büyük destekçisi kızı Melisa’dır, zira Melisa, serebral palsi hastasıdır. Bu sebeple Düvenci, serebral palsi ve engelli çocuklar konusunda farkındalık yaratmak için çeşitli çalışmalar yürütmektedir.

Ceyda Düvenci’nin başarıları da göz ardı edilemez. 1997’de Türkiye 3. Güzeli seçilen Düvenci, 2008’de Altın Kelebek Ödülü’ne layık görüldü. Ayrıca, Televizyon Gazetecileri Derneği Ödülleri ve Siyaset Dergisi Ödülleri’nde de en iyi kadın oyuncu kategorisinde ödüller kazandı.

TIKLA! Ceyda Düvenci Erkekler Ped Mi Taşısın Dedi, Ne Söyledi? Ceyda Düvenci’nin Ped Açıklamasına, Ebru Şancı’nın Tepkisi Ne Oldu?

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.