WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0328 -0.13%
EURO 38,0629 0.33%
ALTIN 2.828,010,91
BITCOIN 21487376,43%
Survivor Aleyna “Beni Eşiyle Karıştırmayın” dedi, Yunus Emre’nin Eşi Beria Özden Ağzına Geleni Saydı
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Survivor Aleyna “Beni Eşiyle Karıştırmayın” dedi, Yunus Emre’nin Eşi Beria Özden Ağzına Geleni Saydı

Survivor Aleyna “Beni Eşiyle Karıştırmayın” dedi, Yunus Emre’nin Eşi Beria Özden Ağzına Geleni Saydı

Survivor All Star'da konsey gerilimli devam etti. Batuhan olayı kendine göre yorumladı. Aleyna Kalaycıoğlu, hem Batuhan hem de Yunus Emre ile yaşadığı olumsuzlukları anlattı. Bu konuşmanın ardından Yunus Emre'nin eşi Beria, sosyal medya hesabından Kalaycıoğlu'na saldırdı. İşte detaylar...

29 Nisan 2024 12:09
Survivor Aleyna “Beni Eşiyle Karıştırmayın” dedi, Yunus Emre’nin Eşi Beria Özden Ağzına Geleni Saydı
0

BEĞENDİM

Aleyna, “Beni eşiyle karıştırmayın” dedi.

Survivor All Star yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu bir süredir birbirlerine karşı yakın davranışlarıyla dikkat çekiyordu. Yunus Emre’nin eşi Beria Özden daha önce bu yakınlıktan rahatsız olmuş ve canlı yayında eşine “Aleyna’dan uzak dur” demişti.

“Aynı Hareketler Devam Ederse”

Beria Özden, bu popüler olayın ardından Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk oldu. Programda  eşinin Aleyna’ya olan yakınlığından bahsetti.

Özden, “Bunu Emre’yle konuştuk. Bana ‘Haberlere güvenmeyin, buradaki herkes benim ablam, kardeşim, aklınızda soru işareti kalmasın’ dedi. Ama aynı eylemler devam ederse.” sivil hayatta…” Elleriyle “Saçını yolarım” dedi.

Dün akşam oynanan ilk dokunulmazlık maçında Yunus Emre, Nefise’yi belinden tutarak yere düşürmeye çalıştı. Bu hamle sırasında Aleyna bacağından vuruldu. Bunun üzerine Kalaycıoğlu, Yunus Emre’ye tepki gösterdi ve ikili arasında kavga çıktı.

 “Yeter!”

Aileleri tarafından birbirlerinden uzak durmaları konusunda uyarılan Yunus Emre ve Aleyna tedirgin oldu. Yunus Emre’nin Nefise’yi kucağına alırken Aleyna’nın bacağına vurduğu olayda Aleyna, Yunus Emre’ye “Yeter” diye bağırdı. Aleyna, Yunus Emre’ye dönerek, “Yeter, bacağıma vurdun. Ne yapıyorsun? “Burada bir şeyden bahsediyorum” diyerek yanıt verdi. Yunus Emre, “Nasıl konuşuyorsun? Aleyna’yı “Bir daha bana bağırma” diyerek uyardı.

“Kendine  Gel”

Aleyna ise öfkesini tutamayıp, “İnsanları sakatlamada bir numarasın” diyerek öfkelendi. Yunus Emre, “Kırıldı mı ne bağırıyorsun?” dedi. Sözleriyle dikkat çekti. Aleyna yakın arkadaşını “Kendine gel” diyerek uyardı.

“Ben Onun Tanıdığı Kadınlardan Biri Değilim”

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Aleyna Kalaycıoğlu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yarışmacı yaşananlarla ilgili şu cümleleri kullandı:

Ada yaşamında ve normalde oyunlarda sürekli bir şeyler kırıyor, bir şeyleri yakıyor, başkalarına ve kendine zarar veriyor. Beni karısıyla, kardeşiyle, annesiyle ya da ailedeki herhangi bir kadınla karıştırmasına izin vermem. Çünkü bugüne kadar kimse bana küfretmedi, beni onlarla karıştırmasın. Onun tanıdığı kadınlardan değilim ama “Aleyna sakin ol en yakın arkadaşın” dedim. Biraz tatlıya bağladık ama ben pek sağlıklı bulmuyorum. Allah yakınlarına sabır versin.

“Bana, Ailesine Ve Kız Kardeşine Laf Edecek Bir Kadın Değilsin”

Aleyna’nın röportajı karşısında öfkelenen Yunus Emre’nin eşi Beria Özden ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlerle cevap verdi: “Pardon da ailece çok gerginiz, ailelere neden sıçrıyor bu konu? Haddini bilmez şımarık bir kadının tutumu çok çirkin. Günlerdir eski, yeni yarışmacılara parmak sallayan şov yapan birini izledik. Senin annen anne, bacın bacı da Yunus Emre’nin ailesine, bana, kız kardeşine laf edecek bir kadın değilsin! Duyar kasan başkasının ailesini eleştiriyor, yarışmacının da halkına nasıl girme cesareti bulabiliyorsun diye sorarım sana ve bu durumdan özür borçlusun! Burada evlat Özlem’i çeken bir anneyi çirkin primine alet edemezsin.”

“Biz Başkalarının Ailesine Benzemeyiz”

Yunus Emre’nin Aleyna için çok haklı ve zamanında müdahale ettiğini ve bu sürece ailelerin dahil edilmemesi gerektiğini açıklayan Özden, “Kırmızı çizgi dokunulmazlığı kişiye göre mi belirleniyor ve haklı çıktım boşuna ilk ben uzak dur demedim. Ben eşiyim ben geçtim aileye konu geliyorsa kişinin iradesizliğiyle yaptığı röportajdır kendine gelince duyar kas, parmak salla başkasına yapmayacaksın haklı yanı yoktur. Ödüle gidebilsin diye ceza almaması için çabalayan, iki kalpli bir adam izledim bizi katmasın. Biz başkalarının ailesine benzemeyiz” dedi.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.