WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0204 -0.14%
EURO 38,0462 0.3%
ALTIN 2.826,100,84
BITCOIN 21526436,10%
Nihal Candan En Son 37 Kiloya Düştü, Görenleri Korkuttu! Nihal Candan Cezaevinden Çıktı mı? 
  • World of Türkiye
  • Gündem
  • Nihal Candan En Son 37 Kiloya Düştü, Görenleri Korkuttu! Nihal Candan Cezaevinden Çıktı mı? 

Nihal Candan En Son 37 Kiloya Düştü, Görenleri Korkuttu! Nihal Candan Cezaevinden Çıktı mı? 

Kamuoyunda "Nihal Candan" olarak bilinen ve "suç gelirlerini aklama" suçlamasıyla tutuklanan Gülnihal Çiçek'in serbest bırakıldığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Nihal Candan'ın cezaevine giriş nedeni ve Candan kardeşler olayıyla ilgili detaylar merak ediliyor. İşte detaylar...

29 Nisan 2024 10:29
Nihal Candan En Son 37 Kiloya Düştü, Görenleri Korkuttu! Nihal Candan Cezaevinden Çıktı mı? 
0

BEĞENDİM

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla 5.5 ay önce tutuklandı. Ancak son görüntüsü ve tahliye durumu merak ediliyor. Detaylar haberimizde.

Nihal Candan Cezaevinden Çıktı mı?

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla 5.5 ay önce tutuklandı. Ancak cezaevinde sağlık sorunları yaşayarak 37 kiloya kadar düştü. Doktor raporunun cezaevinde tedavi edilemeyeceğini belirtmesinin ardından tahliye edildi. Ancak tahliye sonrası basın mensuplarının görüntü almak istemesi üzerine öfke patlaması yaşadı. Anoreksiya nervoza teşhisi konulan Candan’ın annesi Umut Candan, kızının beklenmedik bir şekilde kendi imkanlarıyla çıkıp eve gittiğini öğrendi ve yanına gitti. Ancak basın mensupları kavuşma anını çekmek isteyince Candan sinir krizi geçirerek görüntü vermedi. Umut Candan, kızının cezaevinde düşüp yaralandığını da dile getirdi.

Nihal Candan Röportajında Ne Dedi?

Gülnihal Çiçek, kamuoyunda “Nihal Candan” olarak bilinen isim, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesinin ardından ilk olarak kuaföre gitmeyi tercih etti. Hapishanede Seçil Erzan’la aynı koğuşta olan Candan, Erzan’la sorun yaşamadığını belirtti. Sürecin başında daha zor olduğunu ifade eden Candan, kardeşiyle birbirlerine destek olduklarını ve şakalaştıklarını söyledi. Psikolojik destek aldıklarını belirten Candan, hatalarının olduğunu kabul ederek küçük çocuklara kötü örnek olmuşsa özür diledi. Cezaevinde kitap okuyup televizyon izlediklerini ve kantinden alışveriş yaptıklarını aktaran Candan, en çok ailesini özlediğini ve doktorlarla sürekli temas halinde olduğunu dile getirdi. Nefes darlığı yaşadığı için memnun olduğunu belirten Candan, ailecek derdinin kalmayacağını söyledi.

Candan Kardeşler Olayı Nedir?

Candan Kardeşler olayı, nitelikli dolandırıcılık suç örgütüne yönelik bir soruşturmanın parçası olarak ortaya çıktı. Suç örgütü üyeleri, devlet kurumlarından ihale yoluyla ucuz araç aldıklarını iddia ederek mağdurları kandırdı ve para topladı. Bu yöntemle 13 mağdurdan yaklaşık 10 milyon lira toplandı. Ancak ihalede sorun olduğu iddiasıyla geri ödeme ve araç teslimi yapılmadı. Operasyonlar sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı ve 5’i tutuklandı. Aynı soruşturma kapsamında Alisya Bahar Candan, Gülnihal Çiçek ve Hacı İsrafil Sağlam da gözaltına alındı ve tutuklandı.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.