WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0666 0.13%
EURO 37,8920 -0.51%
ALTIN 2.834,440,21
BITCOIN 21484384,46%
Kocaelispor’da para dopingi: Erzurumspor maçına hazır

Kocaelispor’da para dopingi: Erzurumspor maçına hazır

Kocaelispor, Erzurumspor FK maçına para dopingi ile hazırlandı. Başkan Engin Koyun, takıma yüklü bir ödeme yaptıklarını ve prim borcu olmadığını söyledi.

6 Ekim 2023 18:04
Kocaelispor’da para dopingi: Erzurumspor maçına hazır
0

BEĞENDİM

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, zorlu Erzurumspor FK maçı öncesinde takıma para dopingi yaptıklarını açıkladı. Koyun, teknik ekip ve futbolculara yüklü bir ödeme yaptıklarını ve prim borcu olmadığını belirtti.

TFF 1. Lig’in 8. haftasında Kocaelispor, evinde Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Yeşil-siyahlılar, bu zorlu maç öncesinde moral buldu. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, TSYD İl Temsilciliği ve Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyareti sırasında takıma para dopingi yaptıklarını duyurdu.

Koyun, perşembe günü itibariyle teknik ekip ve futbolculara oldukça yüklü bir ödeme yaptıklarını söyledi. Koyun, “Galibiyet primlerini sıcağı sıcağına, hafta içinde dağıtıyoruz. Prim borcumuz yok. Günü gelmiş alacaklarla ilgili kimseye borcumuz bulunmuyor. Sponsorluklardan gelen kaynak ve yöneticilerimizin katkısıyla ödemeleri sıkıntı yaşamadan yapıyoruz” dedi.

Koyun, takımın performansından da memnun olduğunu ifade etti. Koyun, “Takımımız iyi bir çıkış yakaladı. Son 4 maçta 3 galibiyet aldık. Lider Altay’la da deplasmanda berabere kaldık. Erzurumspor FK maçını da kazanarak bu seriyi devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Erzurumspor FK ise Kocaelispor maçına hazırlandığı sırada teknik direktör değişikliğine gitti. Mavi-beyazlılar, geçen hafta evinde Adanaspor’a 2-1 yenildikten sonra teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı. Yerine ise eski milli futbolcu Hakan Kutlu getirildi. Hakan Kutlu, ilk maçında Kocaelispor karşısında sahaya çıkacak.

Kocaelispor ile Erzurumspor FK arasındaki maç 17 Ekim Pazar günü saat 15:00’te Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak. Maçın hakemi ise Serkan Tokat. İki takım arasındaki son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Kocaelispor, para dopingi ile güçlenerek rakibini yenmek istiyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.