WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,071,02
BITCOIN 21528705,64%
CANLI Eczacıbaşı Dynavit – Fenerbahçe Opet Maçı CANLI TRT Spor Yıldız yayın İZLE
  • World of Türkiye
  • Spor
  • CANLI Eczacıbaşı Dynavit – Fenerbahçe Opet Maçı CANLI TRT Spor Yıldız yayın İZLE

CANLI Eczacıbaşı Dynavit – Fenerbahçe Opet Maçı CANLI TRT Spor Yıldız yayın İZLE

15 Nisan 2024 18:03
CANLI Eczacıbaşı Dynavit – Fenerbahçe Opet Maçı CANLI TRT Spor Yıldız yayın İZLE
0

BEĞENDİM

Vodafone Sultanlar Ligi’nde final serisinin başlamasıyla birlikte voleybol tutkunları, heyecan dolu mücadeleler için nefeslerini tuttu. Eczacıbaşı Dynavit ve Fenerbahçe Opet arasında oynanacak olan bu kritik karşılaşmalar, spor severlerin merakla beklediği bir birinden önemli müsabakalara ev sahipliği yapacak.

Eczacıbaşı Dynavit – Fenerbahçe Opet Karşı Karşıya

Sultanlar Ligi’nin en prestijli etkinliği olan final serisi, Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet arasında gerçekleşecek. Fenerbahçe, üst üste dördüncü kez finale yükselerek bu alandaki hakimiyetini gösterirken, Eczacıbaşı Dynavit ise son şampiyon unvanını geri alma arzusuyla sahaya çıkacak. Bu kritik müsabakaların başlangıç tarihi ve saati merakla beklenirken, sporcular ve taraftarlar heyecanlarını gizleyemiyor.

Maç Programı ve Detaylar

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek olan final serisi, 9 Nisan Salı günü saat 19.00’da başlayacak. İlk karşılaşma TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak. Takvimdeki ikinci mücadele ise 13 Nisan Cumartesi günü, aynı saatte ve aynı salonda gerçekleşecek. Üçüncü ve potansiyel olarak finali belirleyecek olan müsabaka ise 15 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da yine Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

CANLI Eczacıbaşı Dynavit – Fenerbahçe Opet

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.