WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0685 0.13%
EURO 38,0660 -0.03%
ALTIN 2.830,840,08
BITCOIN 21490044,49%
Survivor’da Montaj Hatası Açığa Çıktı: Yunus Emre’nin Cezası Arttıkça Arttı!

Survivor’da Montaj Hatası Açığa Çıktı: Yunus Emre’nin Cezası Arttıkça Arttı!

Survivor All Star 2024'ün son bölümünde, Yunus Emre Özden ile Ogeday Girişken arasında yaşanan kavga dikkatleri üzerine çekti. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, kavga sonrası yapılan ada konseyinde Yunus Emre'nin cezasını açıkladı. Ancak, yayınlanan bölümde ortaya çıkan bir montaj hatası, durumu değiştirdi.

15 Nisan 2024 13:17
Survivor’da Montaj Hatası Açığa Çıktı: Yunus Emre’nin Cezası Arttıkça Arttı!
0

BEĞENDİM

Kavganın ardından Acun Ilıcalı, konseyde Yunus Emre’ye hitaben yaptığı konuşmada, “Sen olayın içindeki problemsin. Problemi çıkartan sensin. Normal medeni bir şekilde tartışamıyorsun” ifadelerini kullandı. Ilıcalı’nın açıklamalarına göre Yunus Emre, bu sözlerinin ardından ceza aldı.

Ancak, programın ilerleyen anlarında ortaya çıkan bir montaj hatası, Ilıcalı’nın sözlerinin yanlış anlaşılmasına sebep oldu. Ilıcalı, durumu düzeltmek için Yunus Emre’ye cezasını bildirdiği sırada, Yunus Emre’nin yaptığı bir açıklama üzerine sinirlendi ve cezasını artırdı.

Yunus Emre’nin, Ogeday’ın ceza almadığını öğrenmesinin ardından yaptığı bir söz, Ilıcalı’nın tepkisine yol açtı. Ilıcalı, bu tehdit dolu sözler üzerine Yunus Emre’nin cezasını 8’e çıkardı.

Yunus Emre’nin aldığı cezaların asıl nedeni ise tartışmaya açık bir durum olarak kalmaya devam ediyor. Ancak, montaj hatasının ortaya çıkması ve Ilıcalı’nın tepkisi, programın seyrini etkileyecek önemli bir gelişme olarak kaydedildi.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.