WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,071,02
BITCOIN 21528705,64%
Konyaspor – Trabzonspor (3 Nisan) Canlı İzle! Trendyol Süper Lig Taraftarium24, Selçuk Sports HD, Twitter ve Justin TV Linki: 2024
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Konyaspor – Trabzonspor (3 Nisan) Canlı İzle! Trendyol Süper Lig Taraftarium24, Selçuk Sports HD, Twitter ve Justin TV Linki: 2024

Konyaspor – Trabzonspor (3 Nisan) Canlı İzle! Trendyol Süper Lig Taraftarium24, Selçuk Sports HD, Twitter ve Justin TV Linki: 2024

3 Nisan 2024 17:13
Konyaspor – Trabzonspor (3 Nisan) Canlı İzle! Trendyol Süper Lig Taraftarium24, Selçuk Sports HD, Twitter ve Justin TV Linki: 2024
0

BEĞENDİM

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında, Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşma öncesinde heyecan dorukta. İki takım da önemli oyuncu eksikleriyle mücadeleye hazırlanırken, ligdeki konumlarına göre farklı hedeflere sahipler.

Maç Detayları:

Trabzonspor, Konyaspor’u deplasmanda zorlu bir mücadeleyle karşılayacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda gerçekleşecek olan maç, 3 Nisan Çarşamba günü saat 20:30’da başlayacak. Hakem Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği mücadele, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Eksikler ve Muhtemel 11’ler:

Trabzonspor cephesinde sakatlıklar ve cezalar nedeniyle önemli eksikler bulunuyor. Kağan ve Bakic’in yanı sıra Enis Destan’ın sarı kart cezası ve Mehmet Can Aydın, Paul Onuachu ile Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacaklar. Özellikle Onuachu’nun yokluğunda santrfor pozisyonunda Umut Bozok veya Nicolas Pepe’nin forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor’un muhtemel 11’i şu şekilde olacak:

  • Kaleci: Uğurcan
  • Savunma: Meunier, Mendy, Denswil, Eren
  • Orta Saha: Berat, Umut Güneş, Visca, Bardhi
  • Hücum: Trezeguet, Pepe

Takımların Son Durumu:

Trabzonspor, bu sezon ligde oynadığı 30 maçta 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak toplamda 49 puan elde etti. Ligde 3. sırada bulunan Trabzonspor, şampiyonluk yarışında iddialı konumda.

Öte yandan, Konyaspor son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlılar, son 5 maçlarında sadece 1 kez mağlup oldu. Ligde 33 puanla orta sıralarda yer alan Konyaspor, düşme hattından uzaklaşmak adına önemli bir fırsat arıyor.

Her iki takımın da taraftarları, bu kritik mücadeleyi heyecanla bekliyor. Konyaspor ev sahibi avantajını kullanarak puan veya puanlar alarak ligdeki konumunu güçlendirmeyi hedeflerken, Trabzonspor üçüncülük yarışındaki iddiasını sürdürmek için galibiyet arayacak.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.