WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0566 0.1%
EURO 38,0826 0.03%
ALTIN 2.833,440,17
BITCOIN 21413684,35%
İbrahim Tatlıses Dördüncü Defa Evleniyor mu, Kiminle? 72’lik İbrahim Tatlıses’in Evlilik Açıklaması…
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • İbrahim Tatlıses Dördüncü Defa Evleniyor mu, Kiminle? 72’lik İbrahim Tatlıses’in Evlilik Açıklaması…

İbrahim Tatlıses Dördüncü Defa Evleniyor mu, Kiminle? 72’lik İbrahim Tatlıses’in Evlilik Açıklaması…

İbrahim Tatlıses'in, popüler lakabıyla bilinen İmparator'un, 72 yaşında yeniden evlenmeye hazırlandığına dair sürpriz bir haber magazin dünyasını salladı. Ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evlilik kararını duyurdu.

2 Nisan 2024 12:00
İbrahim Tatlıses Dördüncü Defa Evleniyor mu, Kiminle? 72’lik İbrahim Tatlıses’in Evlilik Açıklaması…
0

BEĞENDİM

İbrahim Tatlıses’in evlilik kararı, oğlu İdo Tatlıses ile gelini Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebekleriyle yeniden dede olmanın mutluluğunu yaşadığı bir dönemde geldi. Ünlü sanatçının toplamda 9 torunu bulunuyor ve evlilik haberinin ardından merakla müstakbel gelinin kim olduğu araştırılmaya başlandı.

İbrahim Tatlıses’in, kendisi gibi şarkıcı olan çocukları İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak dışında toplam 7 çocuğu daha bulunuyor. Ünlü sanatçı, daha önce 3 kez evlenmiş ve birden fazla ilişkisi olmuştu. Ancak şimdi yeniden evleneceğini açıklamasıyla gündemde yerini sağlamlaştırdı. Tatlıses, “Bekarlara selam olsun ben evleniyorum” diyerek müjdeli haberi duyurdu.

İbrahim Tatlıses’in evlilik kararına ilişkin dikkat çeken bir detay ise, ünlü oryantal Didem Kınalı’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Kınalı, Tatlıses’in tekrar evlenmek istediğini belirtmiş ve yaşına uygun olmayan ilişkilere eleştirilerde bulunmuştu.

Ünlü sanatçının son zamanlardaki mutluluğunu pekiştiren bir diğer detay ise, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen 10 ve 11 numaralı torunları oldu. İbrahim Tatlıses, torunlarının kendisine benzediğini söyleyerek sevincini dile getirmişti.

Magazin dünyasında nadir görülen bir durum olan Tatlıses’in aile hayatı da merak konusu oldu. Ünlü sanatçının kızlarından Gülşen, sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekti. Tatlıses’in gözlerden uzak tuttuğu kızlarından olan Gülşen’in, kızının doğum günü için yaptığı paylaşım da hayranlık uyandırdı.

İbrahim Tatlıses’in evlilik hazırlıkları ve aile hayatındaki gelişmeler, merakla beklenen konular arasında yerini koruyor. Ünlü sanatçının, yeni bir yaşam ve aile birliği için attığı bu adım, magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.