WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0004 -0.2%
EURO 38,0522 0.33%
ALTIN 2.833,081,09
BITCOIN 21601135,82%
Bahar 8. bölüm full İZLE! Bahar 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Bahar 8. bölüm full İZLE! Bahar 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Bahar 8. bölüm ile gizem dolu anlar! Bahar’ın şüpheleri ve sürpriz misafir geliyor. Bahar 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Bahar 8. bölüm fragmanı İZLE!

1 Nisan 2024 16:51
Bahar 8. bölüm full İZLE! Bahar 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?
0

BEĞENDİM

Bahar 8. bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bahar 8. bölüm fragmanı İZLE!

Heyecanla beklenen “Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin 8. bölüm fragmanı nefes kesiyor! Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi yıldız isimlerin başrolünü paylaştığı dizi, yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bahar’ın, Timur ve Rengin’e olan şüpheleri artarken, sürpriz gelişmeler herkesi şaşırtacak.

SÜRPRİZLERLE DOLU BİR BÖLÜM SİZLERİ BEKLİYOR!

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini üstlendiği, Ayça Üzüm’ün kaleminden çıkan senaryosuyla “Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?” 8. bölümde, Bahar’ın hayatı bir kez daha alt üst oluyor. Gelen sürpriz misafir, dengeleri değiştiriyor ve Bahar’ı büyük bir tehlikeyle baş başa bırakıyor.

PARLA VE RENGİN ARASINDA NELER OLUYOR?

Parla, Selim’in sözlerine şüpheyle yaklaşsa da, Rengin ile konuşmaya kararlı. Ancak Rengin’in geçirdiği kaza, herkesi derinden sarsıyor. Hastanede yaşananlar, Bahar’ın Timur’a olan şüphelerini daha da artırıyor. Parla’ya destek olmaya çalışan Bahar, aynı zamanda Timur ile yüzleşmeye hazırlanıyor.

Bahar 8. bölüm full İZLE! Bahar 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

EVREN’İN GEÇMİŞİNDEKİ SIRLAR AÇIĞA ÇIKIYOR!

Evren ve Parla arasındaki yakınlaşma, Evren’in geçmişindeki sırların ortaya çıkmasına neden oluyor. Yeni bölümde, Evren’in hikayesi izleyicileri daha da meraklandıracak.

BAHAR DİZİSİNİN YILDIZ KADROSU

Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin yanı sıra, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam ve daha birçok yetenekli oyuncu yer alıyor.

BAHAR DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Show TV’de izleyici rekorları kıran “Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin merakla beklenen 8. bölümü, 2 Nisan Salı akşamı saat 20.00’da sizlerle buluşacak. Kaçırmayın!

BAHAR 8. BÖLÜM FRAGMANI

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.