WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,071,02
BITCOIN 21528705,64%
Taş Kağıt Makas 6. Bölüm fragmanı! Taş Kağıt Makas yeni 6. Bölüm fragmanı yayınlandı
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Taş Kağıt Makas 6. Bölüm fragmanı! Taş Kağıt Makas yeni 6. Bölüm fragmanı yayınlandı

Taş Kağıt Makas 6. Bölüm fragmanı! Taş Kağıt Makas yeni 6. Bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi "Taş Makas Kağıt", izleyicilere Umut'un mücadelesini ve duygusal hikayesini sunmaya hazırlanıyor. Dizinin başrolünde Ekin Koç'un yer aldığı ve senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı yapım, Umut'un hipertimezi adı verilen nadir bir hastalığa sahip olmasını ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için verdiği kararlı mücadeleyi ele alıyor.

27 Mart 2024 18:29
Taş Kağıt Makas 6. Bölüm fragmanı! Taş Kağıt Makas yeni 6. Bölüm fragmanı yayınlandı
0

BEĞENDİM

Hikaye, Umut’un her detayı hatırlama yeteneğinin, babasının alzheimer hastalığına yakalanmasıyla ve haksız yere suçlanmasıyla kesiştiği noktada başlıyor. Umut, sevgi ve inançla dolu bir şekilde babasının masumiyetini kanıtlamak için hafızasını tek silahı olarak kullanmaya karar verirken, hayatına giren Alev ise onun en büyük yardımcısı ve destekçisi oluyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç ve Serra Arıtürk gibi deneyimli isimlerin yanı sıra, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük gibi usta oyuncular da yer alıyor. Dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı ve yakın bir zamanda Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

“Taş Makas Kağıt” dizisi, adalet arayışının ve güçlünün haklı olduğu bir dünyada, haklının gücünü bulma hikayesini izleyicilere aktaracak. Umut’un karşılaştığı engeller ve karakterlerin ilginç hikayeleri, diziyi duygusal ve heyecanlı bir atmosfere sokacak.

Televizyonseverler, Umut’un adalet mücadelesini ve duygusal hikayesini izlemek için “Taş Makas Kağıt” dizisini kaçırmamaları konusunda uyarılıyor. Dizinin fragmanı ve detayları merakla beklenirken, güçlü oyuncu kadrosunun yapımın televizyon ekranlarında nasıl bir etki yaratacağı büyük bir merak konusu haline geldi.

TAŞ KAĞI MAKAS 6. BÖLÜM FRAGMANI için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

Taş Kağıt Makas CANLI İZLE!

 

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.