WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0681 0.14%
EURO 38,0675 -0.04%
ALTIN 2.833,590,17
BITCOIN 21472112,80%
Survivor’da bu haftanın eleme adayları belirlendi: Hakan, Bozok, Batuhan kim elenecek?

Survivor’da bu haftanın eleme adayları belirlendi: Hakan, Bozok, Batuhan kim elenecek?

Survivor All Star 2024 yarışmasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım, mücadeleci performansıyla galip gelerek pilav üstü kuru fasulye ödülünün sahibi oldu.

19 Mart 2024 15:49
Survivor’da bu haftanın eleme adayları belirlendi: Hakan, Bozok, Batuhan kim elenecek?
0

BEĞENDİM

Yarışma esnasında yaşanan üzücü bir olayla sarsılan atmosfer, yarışmacıların sağlık ve güvenliği konusundaki endişeleri artırdı. Denge tahtasından düşen Gizem’in ciddi bir sakatlanma yaşadığı belirtilirken, Acun Ilıcalı, durumunun tehlikeli olduğunu vurgulayarak MR çekileceğini ve detaylı bir değerlendirmenin yapılacağını duyurdu.

Eleme adayları da netlik kazandı. Mavi Takım’dan Hakan Hatipoğlu, Kırmızı Takım’dan Bozok ve yine Mavi Takım’dan Batuhan, adaya gönderilecek isimler oldu. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde yaşanan gerginlikler ve rekabetin tırmanmasıyla birlikte, takipçiler parkurlardaki riskleri en aza indirmenin önemini vurguluyorlar.

SURVİVOR’DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor All Star 2024’de geçen hafta düelloyu kaybeden ve yarışmaya veda eden isim Pınar oldu. Veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan Pınar, “Bugün atışlar bana bakmadı demenin telafisi olmadığı bir akşam. Çünkü bunun yarını yok.” diyerek duygularını dile getirdi. Kendi performansı ve yaşadığı deneyimler üzerine konuşan Pınar, takımındaki kırgınlıkları ve dostlukları da hatırlatarak veda etti.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.