WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0980 0.21%
EURO 38,1049 0.05%
ALTIN 2.839,560,38
BITCOIN 21470051,15%
Aleyna Kalaycıoğlu Yunus Emre’yle ilişkisiyle gündemde! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu bakın aslen nereli, kaç yaşında?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Aleyna Kalaycıoğlu Yunus Emre’yle ilişkisiyle gündemde! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu bakın aslen nereli, kaç yaşında?

Aleyna Kalaycıoğlu Yunus Emre’yle ilişkisiyle gündemde! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu bakın aslen nereli, kaç yaşında?

Survıvor Aleyna Kalaycıoğlu Yunus Emre ile aşk yaşıyor iddialarıyla gündeme geldi. Peki Survivor Aleyna Kalaycıoğlu aslen nereli, kaç yaşında? İşte Survıvor Aleyna Kalaycıoğlu hakkında merak edilenler...

18 Mart 2024 17:38
Aleyna Kalaycıoğlu Yunus Emre’yle ilişkisiyle gündemde! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu bakın aslen nereli, kaç yaşında?
0

BEĞENDİM

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu 2024 Survivor yarışamacıları arasında oldukça gündeme gelen isimlerden. Peki Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

SURVIVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Survivor 2024 All Star’ın ilgi çeken isimlerinden biri olan Aleyna Kalaycıoğlu’nun hayatı ve kariyeri merak konusu olmaya devam ediyor. Kalaycıoğlu’nun aslen Bursalı olduğu biliniyor. 1998 yılında dünyaya gelen Kalaycıoğlu, ailesiyle birlikte Yalova’da yaşadıktan sonra annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’a taşınmıştır.

İstanbul’da lise eğitimini tamamladıktan sonra dil eğitimi alarak ABD’de Uçak Mühendisliği bölümünü kazanan Kalaycıoğlu’nun sporla olan ilişkisi de dikkat çekiyor. Yaklaşık on yıldır voleybol oynayan ve üç yıldır da beach voleybol okul takımında yer alan Kalaycıoğlu, sporculuk kariyerine de önem vermektedir.

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Kalaycıoğlu’nun Instagram hesabında 694 bin takipçi bulunuyor. Bu da onun popülerliğini ve takip edilme oranını gösteren önemli bir gösterge olarak karşımıza çıkıyor.

Kalaycıoğlu’nun Survivor’daki performansı da unutulmamalı. 2021 yılında yarıştığı Survivor programında gösterdiği başarılarla dikkat çeken Kalaycıoğlu, bu başarısını müzik kariyerine de yansıtmıştır. Oğuzhan Koç’un yazdığı ve Berkay’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Bedelini Ödedim’ şarkısıyla müzik dünyasına adım atan Kalaycıoğlu, 2024 Survivor All Star yarışmasında da izleyicilerin karşısına çıkmaktan gurur duymaktadır.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.