WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0917 0.18%
EURO 38,1051 0.02%
ALTIN 2.833,010,15
BITCOIN 21459864,33%
Çağlar Ökten Seda Sayan’dan boşanıyor mu, canlı yayında bir bir anlattı her şeyi

Çağlar Ökten Seda Sayan’dan boşanıyor mu, canlı yayında bir bir anlattı her şeyi

Ünlü sanatçı Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile boşanacakları yönündeki haberlere karşı açıklama yaptı. 2022'de gerçekleşen evlilikleriyle gündeme gelen çiftin ayrılık iddialarıyla ilgili merak edilenler, Sayan'ın canlı yayında yaptığı detaylı açıklamalarla aydınlandı.

18 Mart 2024 12:58
Çağlar Ökten Seda Sayan’dan boşanıyor mu, canlı yayında bir bir anlattı her şeyi
0

BEĞENDİM

Seda Sayan, Sabahın Sultanı Seda Sayan programında, medyada çıkan boşanma haberlerine sert tepki gösterdi. Sayan, “Her yerde ‘Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşandı’ haberleri var. Nereden çıkarıyorsunuz?” diyerek iddiaları yalanladı. 2.5 yıldır süren evliliklerinin hala devam ettiğini belirten Sayan, çiftin birbirlerine karşı olan sevgi dolu ilişkilerini vurguladı.

Ayrıca, Sayan, resmi işlemlerde yaşadığı soyadı değişikliğiyle ilgili yaşanan sıkıntıların basında yanlış yorumlandığını dile getirdi. Ökten soyadını mahkeme kararıyla kaldırtmasının boşanma iddialarını körüklediğini ifade eden Sayan, bu durumun gerçeği yansıtmadığını net bir şekilde belirtti.

Ünlü sanatçı, ayrıca çiftin ilişkisine dair yaşanan olumsuz haberlerin hem kendi ailesini hem de eşinin ailesini olumsuz etkilediğini söyledi. Aile büyüklerinin ve yakınlarının bu tür spekülasyonlardan etkilendiğini dile getiren Sayan, medyanın daha dikkatli ve sorumlu davranması gerektiğini vurguladı.

Seda Sayan’ın açıklamalarıyla birlikte, Çağlar Ökten ile olan ilişkisinin sağlam temellere dayandığı ve boşanma gibi bir durumun söz konusu olmadığı netlik kazandı. Bu açıklamalar, çiftin özel yaşamlarına dair spekülasyonlara son noktayı koymuş oldu.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.