WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0325 -0.12%
EURO 38,0751 0.36%
ALTIN 2.831,831,05
BITCOIN 21538665,92%
Rizespor – Gaziantep FK maçı (17 Mart) CANLI İZLE  | (Trendyol Süper Lig) Rizespor – Gaziantep FK maçı bugün hangi kanalda, saat kaçta?
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Rizespor – Gaziantep FK maçı (17 Mart) CANLI İZLE | (Trendyol Süper Lig) Rizespor – Gaziantep FK maçı bugün hangi kanalda, saat kaçta?

Rizespor – Gaziantep FK maçı (17 Mart) CANLI İZLE | (Trendyol Süper Lig) Rizespor – Gaziantep FK maçı bugün hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'in heyecan dolu atmosferinde, Rizespor ile Gaziantep FK arasında kritik bir mücadele yaşanacak. Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında gerçekleşecek olan bu karşılaşma, futbol tutkunlarının heyecanını artırıyor. Çaykur Didi Stadı'nda gerçekleşecek olan mücadelede, deneyimli hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. İşte maç detayları...

17 Mart 2024 10:02
Rizespor – Gaziantep FK maçı (17 Mart) CANLI İZLE  | (Trendyol Süper Lig) Rizespor – Gaziantep FK maçı bugün hangi kanalda, saat kaçta?
0

BEĞENDİM

Karadeniz temsilcisi Rizespor, son haftalarda istikrarsız bir performans sergileyerek zorlu bir süreçten geçiyor. Ligdeki son 5 maçında sadece 1 galibiyet elde eden takım, Gaziantep FK karşısında bu kötü gidişe son vermek istiyor. Ancak, Rakip Gaziantep FK ise düşme hattından uzaklaşmak adına Rizespor deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Rizespor – Gaziantep FK maçı, futbolseverlerin merakla beklediği bir diğer konu ise hangi kanalda yayınlanacağı. Mücadelenin yayın hakkı beIN Sports kanalında olacak.

MAÇIN DETAYLARI VE KADRO DURUMU

Gaziantep FK, Süper Lig’in 30. haftasında Rizespor’a konuk olacak. 17 Mart Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan mücadele, Abdulkadir Bitigen’in yönetiminde gerçekleşecek. Gaziantep ekibi, son maçlardaki performansıyla dikkat çekiyor. Ligde 29 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşayan Gaziantep FK, 31 puanla alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Rizespor ise son hafta Galatasaray’a 6-2 yenilerek zorlu bir mağlubiyet aldı. Ancak, ev sahibi avantajını kullanarak Gaziantep FK karşısında bir reaksiyon göstermeye hazırlanıyor.

TAKIMLARIN DURUMU VE BEKLENTİLER

Gaziantep FK’da Rumen santrfor Denis Dragus, gol yollarında etkili performansıyla dikkat çekiyor. Takımın en skorer oyuncusu olan Dragus, teknik direktör Selçuk İnan’ın güvendiği isimlerin başında geliyor. Rizespor ise sakatlık sorunlarıyla mücadele ediyor ancak ev sahibi avantajını kullanarak galibiyet arayacak.

Süper Lig’in 30. haftasında Rizespor ile Gaziantep FK arasındaki mücadele, futbol severleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Gaziantep FK – Beşiktaşmaçı CANLI İZLE!

NOT: Bein Sports, Exxen, S Sport, gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.