WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0895 0.19%
EURO 38,1340 0.11%
ALTIN 2.840,330,40
BITCOIN 21713472,59%
Adnan Oktar cezaevinde deşifre mi oldu, 21 kadın avukatla görüştü mü?

Adnan Oktar cezaevinde deşifre mi oldu, 21 kadın avukatla görüştü mü?

Adnan Oktar, cezaevinde geçirdiği günlerde sessiz kalmadı. Erzurum'dan Van'a sürgün edilen Oktar'ın, cezaevinde geçirdiği zamanın perde arkası merak konusu oldu. CNN TÜRK'e konuşan bir avukat, Oktar'ın cezaevindeki hayatını açıkladı ve kamuoyuna deşifre etti.

15 Mart 2024 14:02
Adnan Oktar cezaevinde deşifre mi oldu, 21 kadın avukatla görüştü mü?
0

BEĞENDİM

Adnan Oktar’ın Erzurum cezaevinde çok sayıda avukatla örgütsel faaliyetler kapsamında görüştüğü iddiaları büyük yankı uyandırmıştı. Ancak bu iddialar, avukatların açıklamalarıyla doğrulandı.

Adnan Oktar cezaevinde deşifre mi oldu?

CNN TÜRK muhabiri Çağdaş Evren Şenlik, Oktar’ın cezaevinde görüştüğü avukatlardan birine ulaştı. Avukat, görüşmelere nasıl başladığını ve nasıl iletişim kurduğunu anlattı. Avukat “Ben genç avukattım ilk görüşmeye başladığım zaman. O an için benim ilgimi çekti en azından bir seferlik de olsa görüşmek istedim. Instagram üzerinden, o sayfalar üzerinden iletişim kurdum ve o şekilde beni programlarına dahil ettiler bir görüşe gittim daha sonrası zaten kendisinin davetleriyle oldu, kendi tekrar görüşmek istedi” ifadelerini kullandı. Ayrıca

Bu genç avukatlardan ‘Prenseslerim, kraliçelerim’ diye bahsediyor. “Bir mini etekten, göreceği bacaktan, göğüs dekoltesinden zaten memnun oluyor.”

Bu açıklamalar, Adnan Oktar’ın cezaevi günlerine ilişkin kamuoyunda yeni bir tartışma başlattı. Oktar’ın cezaevindeki faaliyetleri ve avukatlarla olan ilişkileri, dikkatle takip edilmeye devam ediyor.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.