WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0906 0.18%
EURO 38,0846 0%
ALTIN 2.833,590,16
BITCOIN 21488453,03%
EXXEN CANLI YAYIN | Fenerbahçe – Union Saint Gilloise (UEFA Avrupa Lig) canlı hangi kanalda saat kaçta?
  • World of Türkiye
  • Spor
  • EXXEN CANLI YAYIN | Fenerbahçe – Union Saint Gilloise (UEFA Avrupa Lig) canlı hangi kanalda saat kaçta?

EXXEN CANLI YAYIN | Fenerbahçe – Union Saint Gilloise (UEFA Avrupa Lig) canlı hangi kanalda saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında, Belçika temsilcisi Union Saint Gilloise karşısına çıkıyor. İlk maçı 3-0'lık galibiyetle tamamlayan Fenerbahçe, avantajını koruyarak çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor.

14 Mart 2024 18:31
EXXEN CANLI YAYIN | Fenerbahçe – Union Saint Gilloise (UEFA Avrupa Lig) canlı hangi kanalda saat kaçta?
0

BEĞENDİM

Fenerbahçe’nin Union Saint Gilloise ile oynayacağı maç, Ülker Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak. Mücadele, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe’nin Muhtemel 11’i

Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal’ın, Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Ryan Kent, Szymanski, Tadic ve Batshuayi gibi isimleri sahaya süreceği tahmin ediliyor.

Çeyrek Finale Büyük Avantaj

Sarı-lacivertli ekip, Belçika’daki ilk maçta Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic’in golleriyle 3-0’lık bir skor elde etmişti. Bu avantajı koruyarak çeyrek final için adını yazdırmak isteyen Fenerbahçe, kritik mücadeleye odaklanmış durumda.

Evindeki Üstün Performans

Bu sezon Avrupa maçlarını Ülker Stadyumu’nda oynayan Fenerbahçe, iç saha avantajını sonuna kadar kullanmış durumda. Sarı-lacivertliler, 6 Avrupa maçında taraftarı önünde galibiyetle ayrılırken, toplamda 23 gol kaydetmiş ve kalesinde sadece 4 gol görmüştü.

Fenerbahçe, Union Saint Gilloise karşısındaki performansını sürdürerek çeyrek finale yükselmeyi amaçlıyor. Maç öncesi tüm gözler, Kadıköy’deki bu kritik mücadeleye çevrilmiş durumda.

Fenerbahçe – Union Saint Gilloise CANLI İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.