WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0944 0.2%
EURO 38,1170 0.09%
ALTIN 2.841,850,46
BITCOIN 21771503,15%
Survivor Aleyna ile Seda  birbirine girdi, ego-star savaşı başladı

Survivor Aleyna ile Seda birbirine girdi, ego-star savaşı başladı

Survivor heyecanı devam ederken, programın vazgeçilmez unsurlarından biri olan çekişmeler bu kez Seda ve Aleyna arasında yaşandı. Milyonları ekran başına kilitleyen bu rekabet ortamında, her bölümde yaşanan kavgalar, bu kez de iki güçlü yarışmacı arasında gerilime neden oldu.

12 Mart 2024 15:05
Survivor Aleyna ile Seda  birbirine girdi, ego-star savaşı başladı
0

BEĞENDİM

Survivor’da adeta sular durulmuyor. Yunus Emre, Hakan, Berna kavgası, Nagihan’ın sakatlığı ve Poyraz’ın hırsızlık olayı gibi olaylar, izleyicilerin merakını ve dikkatini çekiyor.

Daha önce Seda ve Pınar arasındaki kavganın izleri hala taze.

Aleyna ve Seda Arasındaki  Gerilim

Bu akşamın dokunulmazlık oyunu öncesinde Seda ve Aleyna arasında yaşanan tartışma, dikkat çekici bir gelişme oldu. Aleyna, Seda’ya egosunu suya bıraktığını ima ederek yüklenirken, Seda da bu sözlere karşı çıkarak Aleyna’nın egosunu sorguladı. Tartışmanın doruğunda Seda’nın, Aleyna’ya “Yok benim egom yok. Sende oluyor o. Starsın ya tatlım” şeklindeki cevabı, izleyiciler arasında merak uyandırdı.

Survivor bu sezon da adrenalin dolu anları ve unutulmaz çekişmeleriyle izleyicilerini ekrana bağlamaya devam ediyor. Oyunun kural tanımayan ve heyecan dolu atmosferinde, yarışmacılar arasındaki rekabet her geçen gün daha da kızışıyor.İzleyiciler, bir sonraki bölümde nelerin yaşanacağını merakla bekliyor.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.