WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0681 0.14%
EURO 38,0675 -0.04%
ALTIN 2.833,590,17
BITCOIN 21472112,80%
Survıvor Poyraz hırsızlık mı yaptı, neden ceza aldı? Survıvor Poyraz ne çaldı, cezası ne?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Survıvor Poyraz hırsızlık mı yaptı, neden ceza aldı? Survıvor Poyraz ne çaldı, cezası ne?

Survıvor Poyraz hırsızlık mı yaptı, neden ceza aldı? Survıvor Poyraz ne çaldı, cezası ne?

Survivor All Star'da yaşanan olayla ilgili Acun Ilıcalı, yarışmacı Yiğit Poyraz'ın gerçekleştirdiği ihlali açıkladı. Ilıcalı, Poyraz'ın aldığı cezanın yarışmayı bitirmesi için neredeyse imkansız olduğunu ifade etti.

12 Mart 2024 12:10
Survıvor Poyraz hırsızlık mı yaptı, neden ceza aldı? Survıvor Poyraz ne çaldı, cezası ne?
0

BEĞENDİM

Acun Ilıcalı, Yiğit Poyraz’ın kamp alanını terk edip, Dominikli bir vatandaşın evine girerek yiyecek ve içecek aldığını belirtti. Olayın ciddiyetini vurgulayan Ilıcalı, normal şartlarda polis müdahalesi gereken bir durumda olduklarını ancak kendi müdahalelerinin söz konusu olduğunu açıkladı.

POYRAZ’IN AÇIKLAMASI

Yiğit Poyraz, Acun Ilıcalı’nın açıklamalarının ardından yaptığı savunmada, girdiği evin boş olduğunu düşündüğünü, temel besin ürünleri alarak oradan ayrıldığını belirtti. Poyraz, zorlu koşulların ve hastalığın etkisiyle zihinsel yorgunluk yaşadığını, bu nedenle kural ihlali yaptığını ifade etti.

CEZA VE TAKIM ARKADAŞLARININ DURUMU

Yiğit Poyraz’a verilen benzeri görülmemiş ceza, 15 ödülden mahrum kalma oldu. Ilıcalı, takım arkadaşlarının ihlali kabul etmeleri durumunda cezada indirim yapılacağını belirtti. Bazı yarışmacılar, el kaldırarak ihlali kabul etti ve Poyraz’ın cezası 10’a düşürüldü. İhlalden yararlanan yarışmacılara 3 ödül cezası verilirken, bazıları cezadan muaf tutuldular.

Survivor All Star, Yiğit Poyraz’ın benzeri görülmemiş cezasıyla gündemde. Olay, yarışmanın seyrini değiştirecek gibi görünüyor.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.