WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0204 -0.14%
EURO 38,0462 0.3%
ALTIN 2.826,100,84
BITCOIN 21526436,10%
Almeria – Sevilla maçı HD CANLI İZLE, Almeria – Sevilla maçı Canlı S SPORTS
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Almeria – Sevilla maçı HD CANLI İZLE, Almeria – Sevilla maçı Canlı S SPORTS

Almeria – Sevilla maçı HD CANLI İZLE, Almeria – Sevilla maçı Canlı S SPORTS

11 Mart 2024 23:14
Almeria – Sevilla maçı HD CANLI İZLE, Almeria – Sevilla maçı Canlı S SPORTS
0

BEĞENDİM

İspanya 1. Futbol Ligi’nde (La Liga) 28. hafta kapsamında, Quique Sánchez Flores’un önderliğindeki Sevilla, deplasmanda Gaizka Garitano’nun Almeria ekibiyle karşı karşıya gelecek. İki güçlü takım arasındaki mücadele, Power Horse Stadyumu’nda gerçekleşecek ve Türkiye Saati ile 23:00’te başlayacak.

Sevilla, Real Sociedad karşılaşmasında sergilediği performansla önemli bir zafer elde etmişti. Kendi sahasında oynanan mücadelede 3-2’lik skorla galip gelen Sevilla, bu maçın ardından Almeria deplasmanında zorlu bir sınavla karşı karşıya kalacak.

Öte yandan, Almeria ise son deplasman müsabakasında Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuç, Almeria’nın moral bulmasını sağlarken, Sevilla karşılaşması öncesinde takımın form grafiği dikkat çekiyor.

Maçı İspanyol hakem Ricardo De Burgos Bengoetxea yönetecek. Türk futbolseverleri heyecanla bekleyen mücadele, S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı izleyerek La Liga’nın heyecanına ortak olacaklar.

La Liga’nın 28. haftasındaki Almeria – Sevilla karşılaşması, takipçilerini büyülü bir futbol atmosferine davet ediyor. Türkiye Saati ile 23:00’te başlayacak mücadeleyi kaçırmamak için hazır olun!

Almeria – Sevilla CANLI İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.