WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150971-0,67%
BEŞİKTAŞ maçı CANLI | Beşiktaş-Gazintep maçı hangi kanaldan şifresiz izlenir?
  • World of Türkiye
  • Spor
  • BEŞİKTAŞ maçı CANLI | Beşiktaş-Gazintep maçı hangi kanaldan şifresiz izlenir?

BEŞİKTAŞ maçı CANLI | Beşiktaş-Gazintep maçı hangi kanaldan şifresiz izlenir?

11 Mart 2024 20:17
BEŞİKTAŞ maçı CANLI | Beşiktaş-Gazintep maçı hangi kanaldan şifresiz izlenir?
0

BEĞENDİM

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasının kapanış maçında Beşiktaş, Gaziantep FK ile karşılaşacak. Fernando Santos’un öğrencileri, deplasmanda alacakları galibiyetle derbi mağlubiyetini unutturmayı amaçlıyor. Süper Lig’deki zirve yarışından uzak kalan Beşiktaş, sezonu üçüncü sırada tamamlama hedefinde.

Arda Kardeşler’in yöneteceği mücadele, Kalyon Stadyumu’nda gerçekleşecek. Beşiktaş, ligde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Galatasaray’a mağlup olan siyah-beyazlılar, Gaziantep FK karşısında galip gelerek haftayı üç puanla kapatma amacında.

Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yapacak. Dördüncü hakem ise Turgut Doman olacak. Ancak, Beşiktaş’ta Omar Colley’in Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle Gaziantep FK maçında sahada olamayacağı belirtildi.

Maç öncesi sakatlığı bulunan Salih Uçan’ın da forma giymesinin beklenmediği bildirildi. Ayrıca uzun süreli sakatlıkları olan Tayfur Bingöl ile Alex-Oxlade Chamberlain da kadroda yer alamayacak.

Siyah-beyazlı ekipte 7 futbolcu, Gaziantep FK mücadelesi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Jonas Svensson, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Süper Lig’in 30. haftasında Bitexen Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Maçın Tarih ve Saati: Gaziantep FK – Beşiktaş karşılaşması, 11 Mart Pazartesi günü saat 20:30’da başlayacak.

Maçın Yayın Kanalı: Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Muhtemel 11’ler:

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Worrall, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muci, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy.

Gözler Genç Yıldızda: Beşiktaş’ta son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çeken Semih Kılıçsoy, Gaziantep FK mücadelesi öncesinde Fernando Santos’un ilk 11’inde yer alması beklenen genç yıldız olarak öne çıkıyor. Bu sezon ligde 15 karşılaşmada 998 dakika sahada kalan Semih Kılıçsoy, takımına 9 gol ve 1 asistlik katkıda bulundu.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.