WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,071,02
BITCOIN 21528705,64%
BeIN SPORTS CANLI YAYIN | Gaziantep FK – Beşiktaş Maçı (11 Mart) CANLI İZLE

BeIN SPORTS CANLI YAYIN | Gaziantep FK – Beşiktaş Maçı (11 Mart) CANLI İZLE

11 Mart 2024 18:38
BeIN SPORTS CANLI YAYIN | Gaziantep FK – Beşiktaş Maçı (11 Mart) CANLI İZLE
0

BEĞENDİM

Trendyol Süper Lig’in heyecanı, haftanın kapanış mücadelesiyle devam ediyor. Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Fernando Santos’un önderliğinde çıkış yakalamak isteyen siyah-beyazlılar, Gaziantep FK karşısında alacakları galibiyetle derbi mağlubiyetini taraftarına unutturmayı hedefliyor.

Mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek, yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral üstlenecek. Dördüncü hakem ise Turgut Doman olacak.

Gaziantep FK – Beşiktaş Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

  1. haftanın son karşılaşması, 11 Mart Pazartesi günü saat 20:30’da Kalyon Stadyumu’nda başlayacak. Heyecan dolu mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlere ulaşacak.

Sakatlık ve Cezalı Durumları

Beşiktaş’ta Omar Colley, Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, Salih Uçan’ın sakatlığı sebebiyle müsabakada yer alması beklenmiyor. Uzun süreli sakatlıkları bulunan Tayfur Bingöl ile Alex-Oxlade Chamberlain da kadroda yer alamayacak.

Siyah-beyazlı ekipte 7 futbolcu, Gaziantep FK mücadelesi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Jonas Svensson, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Süper Lig’in 30. haftasında Bitexen Antalyaspor ile yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Worrall, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muci, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy.

Beşiktaş’ta genç yetenek Semih Kılıçsoy, son haftalardaki performansıyla ilk 11’in vazgeçilmez oyuncusu oldu. Bu sezon ligde 15 karşılaşmada 998 dakika sahada kalan genç oyuncu, takımına 9 gol ve 1 asistle katkı sağladı. Fernando Santos’un, Gaziantep FK mücadelesinde genç yeteneğe şans vermesi bekleniyor.

Ligde Son Durumlar

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 28 karşılaşmada 46 puan topladı ve 4. sırada yer alıyor. 28 puanla 18. sırada bulunan ev sahibi Gaziantep FK ise beklentilerin uzağında bir performans sergiliyor. Mücadele öncesinde Gaziantep temsilcisi haftaya 28 puanla 18. sırada girdi.

Taraftarlar, bu önemli karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Futbolseverler, maçın başlama saati olan 20:30’u kaçırmamak adına beIN Sports 1’i takip edebilirler.

Gaziantep FK Beşiktaş CANLI İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.