WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0311 -0.11%
EURO 38,0568 0.34%
ALTIN 2.826,810,86
BITCOIN 21514785,97%
(şifresiz) CBC SPORTS Gaziantep FK – Beşiktaş CANLI İZLE TARAFTARIUM24 güncel maç linki
  • World of Türkiye
  • Spor
  • (şifresiz) CBC SPORTS Gaziantep FK – Beşiktaş CANLI İZLE TARAFTARIUM24 güncel maç linki

(şifresiz) CBC SPORTS Gaziantep FK – Beşiktaş CANLI İZLE TARAFTARIUM24 güncel maç linki

11 Mart 2024 20:02
(şifresiz) CBC SPORTS Gaziantep FK – Beşiktaş CANLI İZLE TARAFTARIUM24 güncel maç linki
0

BEĞENDİM

Gaziantep FK ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasının kapanış mücadelesinde Kalyon Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, Fernando Santos yönetiminde çıkış yakalamak ve derbi mağlubiyetini unutturmak istiyor.

Maç Tarihi ve Saati: Gaziantep FK – Beşiktaş karşılaşması, 11 Mart Pazartesi günü saat 20:30’da başlayacak.

Yayın Kanalı: Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Hakem ve Yardımcıları: Arda Kardeşler, Gaziantep FK – Beşiktaş maçını yönetecek. Yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yapacak. Dördüncü hakem ise Turgut Doman olacak.

Oyuncu Durumu: Beşiktaş’ta Omar Colley, Galatasaray maçındaki kırmızı kart cezası nedeniyle Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Tayfur Bingöl ve Alex-Oxlade Chamberlain ise kadroda yer alamayacak.

Sarı Kart Sınırındaki Oyuncular: Beşiktaş’ta Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Jonas Svensson, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, Gaziantep FK mücadelesi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Muhtemel 11: Beşiktaş’ın muhtemel 11’i şu şekilde: Mert, Onur, Necip, Worrall, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muci, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy.

Gözler Genç Yıldızda: Beşiktaş’ta son haftalarda performansıyla dikkat çeken Semih Kılıçsoy, Fernando Santos’un güvenini kazanarak ilk 11’in vazgeçilmez oyuncusu haline geldi. Bu sezon ligde 15 maçta 9 gol ve 1 asistle önemli bir katkı sağladı.

Takım Durumu: Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 28 karşılaşmada 46 puanla 4. sırada bulunuyor. Gaziantep FK ise 28 puanla 18. sırada yer alıyor.

Sonuç olarak, Gaziantep FK – Beşiktaş mücadelesi futbolseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Maçın skorunun yanı sıra, oyuncu performansları da büyük bir merak konusu.

Gaziantep FK Beşiktaş CANLI İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.