WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0004 -0.2%
EURO 38,0522 0.33%
ALTIN 2.833,081,09
BITCOIN 21601135,82%
CANLI HD İZLE, Gaziantep FK – Beşiktaş Beın Sports şifresiz canlı maç izle

CANLI HD İZLE, Gaziantep FK – Beşiktaş Beın Sports şifresiz canlı maç izle

11 Mart 2024 18:37
CANLI HD İZLE, Gaziantep FK – Beşiktaş Beın Sports şifresiz canlı maç izle
0

BEĞENDİM

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Gaziantep FK deplasmanında. Siyah-beyazlılar, Fernando Santos’un liderliğinde galibiyet peşinde.

Karşılaşma Bilgileri:

Türkiye futbolseverleri, haftanın kapanış mücadelesini heyecanla bekliyor. Beşiktaş, Gaziantep FK’ya konuk olacak. Maçı Arda Kardeşler yönetecek.

Maç Tarihi ve Saati:

Gaziantep FK – Beşiktaş maçı, 11 Mart Pazartesi günü Kalyon Stadyumu’nda saat 20:30’da başlayacak.

Yayın Kanalı

Karşılaşma, futbolseverlere beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak ulaşacak.

Oyuncu Durumu ve Muhtemel 11:

Beşiktaş, son 5 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak zorlu bir dönemden geçiyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a mağlup olan siyah-beyazlılar, Gaziantep FK karşısında galibiyet arayacak.

Takımda eksikler de bulunuyor. Omar Colley, Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı durumda. Ayrıca Salih Uçan’ın sakatlığı devam ederken, Tayfur Bingöl ile Alex-Oxlade Chamberlain uzun süreli sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Siyah-beyazlı ekipte 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Jonas Svensson, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve 30. haftada Bitexen Antalyaspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecekler.

Muhtemel 11:

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i şu şekilde olacak:

  • Kaleci: Mert
  • Savunma: Onur, Necip, Worrall, Masuaku
  • Orta Saha: Al-Musrati, Gedson, Rashica
  • Hücum: Muci, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy

Gözler Genç Yıldızda:

Beşiktaş’ta son haftalarda performansıyla dikkat çeken Semih Kılıçsoy, Fernando Santos’un gözdesi haline geldi. Genç oyuncu, sezon boyunca 15 karşılaşmada 998 dakika sahada kalarak takımına 9 gol ve 1 asistlik katkıda bulundu. Gaziantep FK maçında da ilk 11’de şans bulması bekleniyor.

Takımların Lig Durumu:

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 28 karşılaşmada 46 puanla 4. sırada bulunuyor. 28 gol atan ve 32 gol yiyen siyah-beyazlılar, zirve yarışında iddialı konumda değil.

Ev sahibi Gaziantep FK ise beklentilerin uzağında bir performans sergiliyor. Ligde oynadığı 28 karşılaşmada 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 28 puan topladı, ligin 18. sırasında yer alıyor.

Gaziantep FK Beşiktaş CANLI İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.