WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0204 -0.14%
EURO 38,0462 0.3%
ALTIN 2.826,100,84
BITCOIN 21526436,10%
FB-Pendikspor maçı 10 Mart BAŞLADI MI? FB-Pendikspor 10 Mart Süper Lig maçı canlı yayın bilgisi
  • World of Türkiye
  • Spor
  • FB-Pendikspor maçı 10 Mart BAŞLADI MI? FB-Pendikspor 10 Mart Süper Lig maçı canlı yayın bilgisi

FB-Pendikspor maçı 10 Mart BAŞLADI MI? FB-Pendikspor 10 Mart Süper Lig maçı canlı yayın bilgisi

10 Mart 2024 18:04
FB-Pendikspor maçı 10 Mart BAŞLADI MI? FB-Pendikspor 10 Mart Süper Lig maçı canlı yayın bilgisi
0

BEĞENDİM

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor’u ağırlayacak. Puan sıralamasında ikinci sırada bulunan Fenerbahçe, bu kritik maçı kazanarak zirve mücadelesini sürdürmeyi hedefliyor. Maç öncesinde takımların form durumları ve Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i merak konusu.

Maç Tarihi, Saati ve Yayın Kanalı:

Fenerbahçe ile Pendikspor arasındaki karşılaşma, bu akşam Ülker Stadı’nda gerçekleşecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Hakem Kadir Sağlam’ın yöneteceği maç, futbolseverler için büyük bir heyecana sahne olacak.

Fenerbahçe’nin Muhtemel 11’i:

Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal’ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11, şu oyunculardan oluşuyor: Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, Mert Hakan, Fred, Szymanski, Cengiz, Tadic, Dzeko. Bu kadro ile Fenerbahçe, Pendikspor karşısında galibiyet için sahada olacak.

Zirve Yarışındaki Hedef:

Fenerbahçe, ligde üst üste kazandığı maçlarla formunu korurken, Avrupa arenasında da başarı elde etti. Union Saint-Gilloise’e karşı deplasmanda 3-0’lık bir skorla galip gelen sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında rakiplerine karşı avantaj elde etmeyi amaçlıyor. Özellikle Galatasaray’ın galip geldiği bir haftada zirveden kopmak istemeyen Fenerbahçe, Pendikspor karşılaşmasında taraftarı önünde galip gelerek bu hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Fenerbahçe’nin bu kritik mücadelesi, futbolseverlerin büyük bir ilgisini çekecek gibi görünüyor. Heyecanla beklenen maç, Türk futbolseverlerini ekran başına kilitleyecek.

Fenerbahçe – Pendikspor CANLI İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.