WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1061 0.26%
EURO 38,2004 0.31%
ALTIN 2.857,911,02
BITCOIN 21702212,76%
SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakıyor mu, açıkladı mı, neden? Erdoğan neden bu benim son seçimim dedi, ne zaman bırakıyor?
  • World of Türkiye
  • Gündem
  • SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakıyor mu, açıkladı mı, neden? Erdoğan neden bu benim son seçimim dedi, ne zaman bırakıyor?

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakıyor mu, açıkladı mı, neden? Erdoğan neden bu benim son seçimim dedi, ne zaman bırakıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler kapsamında, "Benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak." dedi. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakacak mı, neden? Erdoğan siyaseti ne zaman bırakacak, ne dedi?

9 Mart 2024 08:28
SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakıyor mu, açıkladı mı, neden? Erdoğan neden bu benim son seçimim dedi, ne zaman bırakıyor?
0

BEĞENDİM

Cumhurbaşkanı  Erdoğan TÜGVA temsilcileriyle bir araya geldi. Erdoğan, yaptığı açıklamalarda, “Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak.” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakacak mı?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SİYASETİ NE ZAMAN BIRAKMAYI PLANLIYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında buraya şereflendirdikleri için gençleri en kalbi duygularıyla selamladığını belirtti. Çok önemli bir dönemin içinde olduklarını söyleyerek Erdoğan, “Malum 31 Mart Türkiye’de bir dönüm noktası. Ve bu dönüm noktasında tüm İslam dünyasının gözleri Türkiye’de. Türkiye’de ne olacak? Her ne kadar bu bir genel seçim değilse de yerel seçimde gözler, AK Parti’nin bu seçimlerden alacağı netice ne olacak? Onun için tabii çok güçlü bir gençliğe sahip olan davamız, inşallah sandıkları adeta patlatırcasına 31 Mart akşamında o farklı bakanlara gereken cevabı verecektir diye inanıyorum.” dedi.

Erdoğan, 31 Mart seçimlerine 22 gün kaldığını hatırlatarak, 22 günü en güzel şekilde değerlendirerek, gerek ana kademe, gerek kadın kolları, gerek gençler, beraberce bir çalışmayla inşallah gerekli cevabı sandıkta vereceklerini söyledi.

ERDOĞAN “YASANIN VERDİĞİ YETKİYLE BU SEÇİM SON SEÇİMİM OLACAK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ardı arkası kesilmeyecek şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Adeta nefes almaksızın koşturuyoruz. Çünkü benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak. Onun için de hazırlıklarımızı buna göre yapıp, adımı da buna göre atmamız lazım ki çok farklı bakanlara karşı gereken cevabı istiyoruz ki 31 Mart akşamı verelim. 1 Nisan’dan itibaren de yeni bir dönemi inşallah başlatalım.”

Gençlere inandığını ve güvendiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, bütün buralarda bir değişim dönüşümü yapalım. Çünkü gözler burada.” şeklinde ifade etti.

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.