WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0328 -0.13%
EURO 38,0629 0.33%
ALTIN 2.828,010,91
BITCOIN 21487376,43%
Galatasaray Rizespor CANLI DONMADAN İZLE ŞİFRESİZ (BEIN Sports İZLE HD)

Galatasaray Rizespor CANLI DONMADAN İZLE ŞİFRESİZ (BEIN Sports İZLE HD)

8 Mart 2024 17:57
Galatasaray Rizespor CANLI DONMADAN İZLE ŞİFRESİZ (BEIN Sports İZLE HD)
0

BEĞENDİM

Süper Lig’in 29. haftasında zirve mücadelesini sürdüren Galatasaray, Çaykur Rizespor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Ligde oynadığı son 16 karşılaşmada mağlup olmayan Galatasaray, liderlik koltuğunda oturuyor. İşte, Galatasaray – Rizespor maçına dair detaylar:

Galatasaray – Rizespor Maçı Tarihi ve Saati

Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 8 Mart Cuma günü saat 20.00’de konuk edecek. Bu kritik mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray’ın Son Durumu

Ligde oynadığı 28 maçın 24’ünü kazanan Galatasaray, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle toplamda 75 puan topladı. Fenerbahçe’nin 2 puan önünde lider durumda bulunan sarı-kırmızılılar, haftayı kayıpsız geçerek zirvedeki yerini korumayı amaçlıyor.

Rizespor’un Son Durumu

Çaykur Rizespor ise 28 maç sonunda 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 39 puan elde etti. 7. sırada bulunan Rizespor, avantajlı bir konumda yer alsa da Galatasaray karşısında zorlu bir mücadele verecek.

Maçın Hakemi ve Muhtemel 11’ler

Bahattin Şimşek’in yöneteceği mücadelede, Galatasaray’ın sahaya Muslera, Kaan, Nelsson, Berkan (Sanchez), Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi on biriyle çıkması bekleniyor.

Sakat ve Cezalı Oyuncular

Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakçı ve Serge Aurier’in yanı sıra Galatasaray’da Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Davinson Sanchez’in durumu bugün yapılacak antrenmandan sonra belli olacak.

Son 9 Maçtır Galip Gelen Galatasaray

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 9 maçı da kazanarak üst üste başarılı bir grafik sergiliyor. Okan Buruk’un önderliğindeki takım, son 16 müsabakada mağlup olmazken, ligin ilk yarısında Çaykur Didi Stadı’nda yapılan maçtan 1-0 galip ayrılmıştı.

Trendyol Süper Lig Heyecanı

Trendyol Süper Lig’in heyecanı tüm hızıyla devam ederken, Galatasaray – Rizespor mücadelesi bu haftanın kritik karşılaşmalarından biri olarak ön plana çıkıyor. Futbolseverler, lider Galatasaray’ın evinde kazanıp zirveyi koruyup koruyamayacağını merakla bekliyor. Maçın ardından ligdeki puan durumu da şekillenecek.

Galatasaray – Rizespor CANLI İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.