WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0906 0.18%
EURO 38,0846 0%
ALTIN 2.833,590,16
BITCOIN 21488453,03%
CANLI İZLE (7 Mart) Union SG – FB | (şifresiz) Union SG – Fenerbahçe CANLI İZLE
  • World of Türkiye
  • Spor
  • CANLI İZLE (7 Mart) Union SG – FB | (şifresiz) Union SG – Fenerbahçe CANLI İZLE

CANLI İZLE (7 Mart) Union SG – FB | (şifresiz) Union SG – Fenerbahçe CANLI İZLE

7 Mart 2024 21:03
CANLI İZLE (7 Mart) Union SG – FB | (şifresiz) Union SG – Fenerbahçe CANLI İZLE
0

BEĞENDİM

UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turunda mücadele eden Fenerbahçe, Belçika’nın Union Saint Gilloise takımına karşı ilk maçına çıkacak. Bu kritik karşılaşmanın yayın detayları ve Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i merak ediliyor.

Fenerbahçe’nin Muhtemel 11’i Belli Oldu

Fenerbahçe’nin teknik direktörü tarafından belirlenen muhtemel 11’de şu isimler yer alacak: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi. Ancak, önemli isimler İrfan Can, Joshua King ve Becao’nun sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekleri açıklandı.

Maçın Tarihi ve Saati

Union Saint Gilloise ile Fenerbahçe arasındaki mücadele 7 Mart Perşembe günü saat 23.00’te başlayacak. Karşılaşma Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Joao Pinheiro tarafından yönetilecek.

Maçın Yayın Kanalı ve Şifresiz İzleme

Union Saint Gilloise – Fenerbahçe maçı, Türkiye’de Exxen platformu üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak. Konferans Ligi’nin yayın hakları Exxen’e ait.

Fenerbahçe’de 3 Eksik

Fenerbahçe’de Becao, İrfan Can Kahveci ve Joshua King’in sakatlıkları nedeniyle Union Saint Gilloise karşısında forma giyemeyecekleri açıklandı. UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun da Belçika temsilcisiyle oynanan maçta sahada olmayacak.

Union Saint Gilloise’nin Performansı

Belçika Ligi’nde lider konumda bulunan Union Saint Gilloise, bu sezon oynadığı 28 maçta 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Son 5 maçlarında 4 galibiyet ve 1 beraberlikle dikkat çeken ekip, Fenerbahçe karşısında avantaj arayacak.

Rövanş Maçı Tarihi

UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turu karşılaşmaları iki ayaklı olarak oynanıyor. İlk maçın ardından rövanş karşılaşması 14 Mart Perşembe günü gerçekleşecek.

Fenerbahçe taraftarları, bu önemli mücadeleyi Exxen platformu üzerinden şifresiz izleyerek takip edebilecekler. Karşılaşma öncesi tüm gözler, Fenerbahçe’nin performansı ve oyuncularının sahadaki performansına çevrildi.

Union SG – Fenerbahçe CANLI İZLE !

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.