WOTTV E-DERGİ
DOLAR 33,9963 -0.22%
EURO 38,0359 0.31%
ALTIN 2.830,541,00
BITCOIN 21587826,16%
CANLI YAYIN (TV8.5) | Milan – Slavia Prag maçı (şifresiz) CANLI İZLEME güncel maç linki (7 Mart)
  • World of Türkiye
  • Spor
  • CANLI YAYIN (TV8.5) | Milan – Slavia Prag maçı (şifresiz) CANLI İZLEME güncel maç linki (7 Mart)

CANLI YAYIN (TV8.5) | Milan – Slavia Prag maçı (şifresiz) CANLI İZLEME güncel maç linki (7 Mart)

Serie A'da Inter ve Juventus'un gerisinde kalan Milan, Avrupa arenasında başarılı bir performans sergilemeye çalışıyor. Takım, tur için sahaya çıkacağı bu kritik mücadelede özellikle Giroud, Pulisic ve Cheek gibi skorer oyuncularına güveniyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki F Grubu'nda üçüncü sırada tamamlanarak Avrupa Ligi'ne katılan Milan, bu sezon 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

7 Mart 2024 19:30
CANLI YAYIN (TV8.5) | Milan – Slavia Prag maçı (şifresiz) CANLI İZLEME güncel maç linki (7 Mart)
0

BEĞENDİM

San Siro Stadyumu’nda gerçekleşecek Milan – Slavia Prag maçı, futbolseverleri heyecanlandıran UEFA Avrupa Ligi’nin son 16 turu kapsamında önemli bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Karşılaşma, deneyimli hakem Halil Umut Meler’in yönetiminde gerçekleşecek. Peki, Milan – Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda izlenebilecek? Detaylar haberimizde.

Slavia Prag ise Avrupa Ligi’ne C Grubu’nda başladı ve ikinci sırada yer alarak son 16 turuna kalmaya hak kazandı. Milan – Slavia Prag maçı öncesi takımların performansları ve oyuncu kadroları merak konusu.

Maç Tarihi ve Yayın Bilgileri:

  • Maç Tarihi: 7 Mart Perşembe
  • Başlama Saati: 23.00
  • Yayın Kanalı: TV8,5 (Şifresiz yayın)

Hakem Tercihi: Halil Umut Meler

Bu önemli mücadeleyi yönetecek hakem Halil Umut Meler olacak. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Eyisoy ve Kerem Ersoy üstlenecekken, dördüncü hakem olarak Arda Kardeşler görev yapacak.

Milan’ın Son Durumu:

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde F Grubu’ndan üçüncü olarak Avrupa Ligi’ne transfer oldu. Topladığı 56 puanla Serie A’da 3. sırada bulunan İtalyan takımı, Avrupa’da çıktığı 6 maçta 5 gol atarken kalesinde 8 gol gördü.

Milan – Slavia Prag maçı, futbol tutkunlarının heyecanını canlı bir şekilde izleyebilecekleri TV8,5 kanalında şifresiz olarak ekranlara gelecek. UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan dorukta, futbolseverleri bu önemli mücadeleye davet ediyoruz.

Milan – Slavia Prag CANLI İZLE !

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.