WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0666 0.13%
EURO 37,8920 -0.51%
ALTIN 2.834,440,21
BITCOIN 21484384,46%
Ali Atay, Leyla ile Mecnun’da en çok Ezgi Asaroğlu’nu sevdiğini açıklamasıyla gündem oldu
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Ali Atay, Leyla ile Mecnun’da en çok Ezgi Asaroğlu’nu sevdiğini açıklamasıyla gündem oldu

Ali Atay, Leyla ile Mecnun’da en çok Ezgi Asaroğlu’nu sevdiğini açıklamasıyla gündem oldu

Türk televizyon tarihine damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin unutulmaz karakterleri arasında yer alan Leyla'nın, yıllar sonra Ali Atay tarafından açıklanan tercihi, şiddet olaylarına maruz kalan Ezgi Asaroğlu ile ilişkilendirildi. Ali Atay'ın, Candaş Tolga Işık'ın sorusu üzerine "İlk Leyla" olarak belirttiği Ezgi Asaroğlu'na olan tercihi, geçmişte Ushan Çakır ile yaşadığı şiddet olayına dair tepkilere neden oldu.

7 Mart 2024 16:44
Ali Atay, Leyla ile Mecnun’da en çok Ezgi Asaroğlu’nu sevdiğini açıklamasıyla gündem oldu
0

BEĞENDİM

“Leyla ile Mecnun” adlı dizinin izleyiciler üzerinde büyük etki bırakan karakterlerinden biri olan Leyla’nın değişikliklere uğradığı bu uzun soluklu serüvenin ardından Ali Atay, tercihini yaparken, olayın içinde yer alan Ezgi Asaroğlu’na destek vermediği için eleştirildi. Dizide ilk Leyla karakterini canlandıran Asaroğlu’nun, Ushan Çakır tarafından şiddete maruz kalması nedeniyle diziye veda etmek zorunda kalması, Ali Atay’ın tercihi üzerinden tekrar gündeme geldi.

Ali Atay, programdaki açıklamasında, “Her zaman ilk Leyla’dır (Ezgi Asaroğlu). Onun üstüne yürüdü hikaye, ilk Leyla’nın tozu vardı üstümüzde. O organik bir bağa dönüştü. Gerçekten sevdiğimiz birini kaybetmişiz gibi oldu. O kaybı biz atlatamadık, o kayıp bizim içimize işledi. Birbirinden iyi oyuncularla çalıştık ama hikayenin özünde var olan şey, ilk Leyla’nın bıraktığı tat.” şeklinde ifadeler kullandı.

Ezgi Asaroğlu’nun Ushan Çakır’ın şiddeti nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kaldığı olayın üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen, Ali Atay’ın tercihi, sosyal medyada ve izleyici kitlesinde şiddetle ilgili konuları yeniden gündeme getirdi. Ali Atay’ın Leyla tercihi, dizinin hafızasındaki acı olayları bir kez daha hatırlatırken, Ezgi Asaroğlu’nun yaşadığı mağduriyetin unutulmadığına dair tepkiler artıyor.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.