WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0906 0.18%
EURO 38,0846 0%
ALTIN 2.833,590,16
BITCOIN 21488453,03%
Instagram erişim problemi çözüldü mü, ne zaman düzelecek?

Instagram erişim problemi çözüldü mü, ne zaman düzelecek?

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya hizmet veren sosyal medya devi Instagram ve Facebook, bugün yaşanan erişim sorununu çözdü. Kullanıcılar, Instagram uygulamasında yaşadıkları bağlantı sorunları, hız problemleri ve gönderi ekleyememe durumuyla karşılaştı. Sorunun global kaynaklı olduğunu belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi'nin yaptığı incelemeler sonucunda bu tespitin yapıldığını açıkladı.

5 Mart 2024 21:16
Instagram erişim problemi çözüldü mü, ne zaman düzelecek?
0

BEĞENDİM

Meta çatısı altındaki sosyal medya platformlarına erişimde yaşanan sorun hakkında Meta üst düzey yöneticisi Andy Stone, “İnsanların hizmetlerimize erişimde sorun yaşadığının farkındayız. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Instagram erişim sorunu çözüldü mü?

Kullanıcılar, Instagram ve Facebook’a erişimde yaşadıkları sorunları Downdetector verileri üzerinden paylaşmaya başlamıştı. New York saatiyle 10.00’dan itibaren başlayan sorun, dünya genelinde yüz binlerce kullanıcıyı etkilemişti. Ancak şu anda, sorunun çözüldüğü ve kullanıcıların normal şekilde hizmete erişim sağlayabildiği belirtiliyor.

 Instagram ne zaman düzelecek? 

Özellikle Türkiye’den gelen açıklamada, Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi’nin incelemeler sonucunda sorunun global kaynaklı olduğu tespit edildi. Bu açıklamalar ışığında Instagram erişim sorununun çözüldüğü ifade ediliyor.

Kullanıcılar, yaşanan sorunun ardından “Instagram düzeldi mi, ne oldu?” sorularına yanıt ararken, şu an itibarıyla Instagram erişim sorununun giderildiği ve normal hizmetin devam ettiği belirtiliyor.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.