WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0566 0.1%
EURO 38,0826 0.03%
ALTIN 2.833,440,17
BITCOIN 21413684,35%
Alanyaspor – Trabzonspor CBC Sport uydu frekansı AZ TV İdman TV CBC Sport nasıl izlenir
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Alanyaspor – Trabzonspor CBC Sport uydu frekansı AZ TV İdman TV CBC Sport nasıl izlenir

Alanyaspor – Trabzonspor CBC Sport uydu frekansı AZ TV İdman TV CBC Sport nasıl izlenir

Trendyol Süper Lig'de 28. hafta mücadelesi büyük bir heyecana sahne olacak. Abdullah Avcı'nın liderliğinde son 3 maçta galibiyetle ayrılan Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselerek moralli bir döneme giriş yaptı. Şimdi ise üçüncülük yarışında iddialı olan bordo-mavililer, Alanyaspor'u deplasmanda ağırlayacak.

4 Mart 2024 19:23
Alanyaspor – Trabzonspor CBC Sport uydu frekansı AZ TV İdman TV CBC Sport nasıl izlenir
0

BEĞENDİM

Alanyaspor, son 5 lig maçında galibiyet alamamasının sıkıntısını yaşarken, Trabzonspor ise yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Volkan Bayarslan’ın yöneteceği mücadele, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir derbi niteliği taşıyor.

Alanyaspor – Trabzonspor Maçı Detayları

Alanyaspor – Trabzonspor mücadelesi 4 Mart Pazartesi günü oynanacak. Alanya Oba Stadyumu’nda saat 20:00’da başlayacak olan maç, canlı olarak beIN Sports 1 ekranlarından izlenebilecek.

Hakem Volkan Bayarslan’ın düdük çalacağı mücadelede yardımcılıkları Bilan Gölen ve Ogün Kamacı üstlenecek.

Takımların Son Durumu

Fatih Tekke’nin çalıştırdığı Alanyaspor, 28. haftaya 30 puanla 14. sırada giriyor. Son 5 lig maçında galibiyet alamayan turuncu yeşilliler, zorlu bir sınavın eşiğinde.

Trabzonspor ise Abdullah Avcı yönetiminde çıkışını sürdürüyor. Ligdeki son 3 maçını galibiyetle tamamlayan bordo-mavililer, Türkiye Kupası’nda da yarı finale yükselerek adından söz ettiriyor. Sezon genelinde 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyetle üçüncülük mücadelesine devam ediyor.

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında “AzerSpace 1/Africasat 1a” seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H – Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC’i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC SPORT UYDU VE FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500
Haberlere ekle

Canlı izle Alanyaspor – Trabzonspor

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.