WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1049 0.25%
EURO 38,1214 0.14%
ALTIN 2.875,911,66
BITCOIN 2140416-0,69%
Canlı izle Antalyaspor – Gaziantep BeIN sports, şifresiz yabancı kanalların frekans ayarları
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Canlı izle Antalyaspor – Gaziantep BeIN sports, şifresiz yabancı kanalların frekans ayarları

Canlı izle Antalyaspor – Gaziantep BeIN sports, şifresiz yabancı kanalların frekans ayarları

Antalyaspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak olan bu önemli maçı kaçırmayın.

4 Mart 2024 18:17
Canlı izle Antalyaspor – Gaziantep BeIN sports, şifresiz yabancı kanalların frekans ayarları
0

BEĞENDİM

Süper Lig’in 28. haftasında Antalyaspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. İki takım da ligde üst sıraları hedefliyor. Peki, Antalyaspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte detaylar…

ANTALYASPOR GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Antalyaspor Gaziantep FK maçı, 6 Nisan Salı günü Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak

ANTALYASPOR GAZİANTEP FK MAÇI HANGİ KANALDA?

Antalyaspor Gaziantep FK maçı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

MAÇ ÖNCESİ SON DURUM

Antalyaspor, Süper Lig’de 44 puanla 6. sırada yer alıyor. Ersun Yanal yönetiminde çıktığı 10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılar, son 5 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Antalyaspor, ligde oynadığı son maçta deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup etti.

Canlı izle Antalyaspor - Gaziantep BeIN sports, şifresiz yabancı kanalların frekans ayarları

 

Gaziantep FK ise Süper Lig’de 50 puanla 4. sırada bulunuyor. Ricardo Sa Pinto yönetiminde çıktığı 9 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan kırmızı-siyahlılar, son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Gaziantep FK, ligde oynadığı son maçta evinde Fenerbahçe’yi 2-1 yendi.

Antalyaspor ile Gaziantep FK arasında Süper Lig’de oynanan 6 maçın 3’ünü Antalyaspor, 2’sini Gaziantep FK kazandı. 1 maç ise berabere bitti. İki takım arasında bu sezonun ilk yarısında oynanan maçı Gaziantep FK, kendi sahasında 2-0 kazanmıştı.

Antalyaspor Gaziantep FK maçı öncesinde iki takımın da eksik oyuncuları bulunuyor. Antalyaspor’da sakatlıkları süren Ersan Gülüm, Serdar Gürler, Ufuk Akyol ve Hakan Özmert forma giyemeyecek. Gaziantep FK’da ise sakatlığı devam eden Kevin Mirallas’ın yanı sıra sarı kart cezalısı olan Papy Djilobodji ve Alexandru Maxim oynayamayacak.

Antalyaspor Gaziantep FK maçı, Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiriyor. İki takım da bu maçtan galibiyetle ayrılarak iddialarını sürdürmek istiyor. Bu nedenle maçın oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçmesi bekleniyor. Futbolseverler, bu önemli maçı kaçırmak istemiyor.

beinsports, exxen, tivibuspor, beinsporttürkiye, digiturk, exxen, ssports, dsmart, maçyayını, maçkeyfi, canlımaçizle, maçizle

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇ İZLEME LİNKİ

Beşiktaş Galatasaray canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Beşiktaş Galatasaray maçı TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafından oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.