WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0566 0.1%
EURO 38,0826 0.03%
ALTIN 2.833,440,17
BITCOIN 21413684,35%
CANLI Taraftarium24 Adana Demir Karagümrük Maçı CANLI BeIN Sports, yayın İZLE

CANLI Taraftarium24 Adana Demir Karagümrük Maçı CANLI BeIN Sports, yayın İZLE

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Adana Demirspor, yarın Yeni Adana Stadyumu'nda VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Bu kritik mücadele öncesinde takımların form durumları ve beklentileri merak konusu.

4 Mart 2024 15:41
CANLI Taraftarium24 Adana Demir Karagümrük Maçı CANLI BeIN Sports, yayın İZLE
0

BEĞENDİM

Bu sezon ligde istedikleri performansı sergileyemeyen iki takım, haftanın dikkat çeken maçlarından birisine çıkıyor. Adana Demirspor, 30 puanla 14. sırada yer alırken, Karagümrük ise 29 puanla 15. sıradadır. İki takımın da son haftalardaki performansı, maçın önemini arttırıyor.

Karagümrük’ün Morali Yüksek

Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı eleyerek moral buldu. Kupa maçının ardından gözler, Adana Demirspor karşılaşmasına çevrildi. Ligde düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren Karagümrük, bu maçı kazanarak puanını arttırmayı hedefliyor.

Maçın Tarih ve Saati Belli Oldu

Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük arasındaki mücadele 4 Mart Pazartesi günü saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşma, beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Hakemlik görevini ise Murat Erdoğan üstlenecek. Yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Murat Şener yapacak.

Adana Demirspor’un Hedefi: 3 Puan!

Son 5 maçında 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Adana Demirspor, Karagümrük’ü yenerek puan hasretine son vermeyi amaçlıyor. Taraftarlar, Yeni Adana Stadyumu’nda gerçekleşecek bu kritik mücadeleyi heyecanla bekliyor.

Hakem Kadrosu Belli Oldu

Mücadeleyi yönetecek hakemlerin belirlendiği açıklamada, karşılaşmanın başlama düdüğünü Murat Erdoğan’ın çalacağı ifade edildi. Erdoğan’ın yardımcılıklarını ise Kamil Çetin ve Murat Şener yapacak.

Adana Demir Karagümrük CANLI İZLE!
İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.